Close

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 35

Wątek: Maja vol 2

Domyślnie

2 i 3 na tak i modelina w moim typie
    Calkiem niezly aparat, takie sobie szkła, marne umiejętności i niewiele czasu...

Domyślnie

Fajno , ciesze się .

No to dwa ostatnie jeszcze zdołałem wyciągnąć .

6
    7
    FX

Domyślnie

6 - tył ławki... tam się będą gapić, a nie na modelkę Wiem, że ławka taka była, ale kadr nie musiał być chyba taki prosty Zresztą nawet ucięcie nie byłoby złe, z przodu malutkie też mogłoby być i byłoby ok. A samo zdjęcie jest fajne, ale nie ma nawet części siły z 2 i 3. A zatrzymując się przy 2... masz już takie zdjęcie, jest świetnie skadrowane. Następnych nie pokazuj

Domyślnie

Witam.
    2 Rewelacyjna ! Bardzo podoba mi się takie kadrowanie i ładnie obrobione GRATULUJĘ !.
    7 tez była by miodzio ale moim skromnym zdaniem płasko twarz wyszła i mina modelki też nie przyciągająca.
    Jakby co to reszta też mi się podoba. Modelka miodzie
    Pozdrawiam

Domyślnie

Że się tak paskudnie wyrażę... kulka. Bez urazy oczywiście.

Domyślnie

Chodzi mi o to, że zbyt taka okrągła wyszła. A choćby po 6 widać, że można panią ładnie umodelować. To "napuszenie" na tym zdjęciu nie jest dobre

Domyślnie

Całkiem udane zdjęcia. 4 i 1 chyba najmniej.

Domyślnie

ooo dzięki mODAd ))

No to Wrzucę jeszcze dwie klateczki

8
    9
    FX

Domyślnie

Na obydwóch modelka super Szkoda tego owalu po lewej na pierwszym, troszkę dłuższa ogniskowa fajnie by pomogła, bo jeszcze sama dziewczyna byłaby fajnie widoczna... albo takie jak mówię też masz, ale chciałeś nam Ją pod każdym kątem pokazać

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów