Witam.
Przedstawiam wam Kasię. To kadr z mojej pierwszej nocnej sesji. Mam nadzieję że ma jakieś plusy a nie tylko minusy.
Szukaj
Witam.
Przedstawiam wam Kasię. To kadr z mojej pierwszej nocnej sesji. Mam nadzieję że ma jakieś plusy a nie tylko minusy.
2x Canon 5D Mk III, Sigma 15mm F/2,8 FE, Sigma 85mm F/1,4, Canon 16-35L II, Canon 35L, Canon 135L, Canon 70-200 L IS II
Aż tak słabo?
2x Canon 5D Mk III, Sigma 15mm F/2,8 FE, Sigma 85mm F/1,4, Canon 16-35L II, Canon 35L, Canon 135L, Canon 70-200 L IS II
Nie jest jakoś źle, ale jest tak sobie. Nie mam łał choć swiecone dość fajnie, ale kadr jakiś przypadkowy.
Calkiem niezly aparat, takie sobie szkła, marne umiejętności i niewiele czasu...
Kadr dałoby się poprawić przez lekkie ucięcie prawej strony. Gorzej, że ostrość uciekła trochę do przodu. Za to klimat super.
a mi sie i klimat podoba i swiatlo![]()
Ok dzięki za rady.![]()
Kasia na zdecydowany plus. Z fota juz tak dobrze nie jest. I kadrowo i technicznie niestety.
Yhym, no nie będę na siłę bronił zdjęcia bo nie mam sensu. A technicznie to o ostrość chodzi, czy całkiem skopane zdjęcie?
Może chodzi o chaotyczność światłocienia i stosunek światła zastanego do błyskowego. Większe wrażenie robią mocniej dopalone zdjęcia. Ewentualnie obrobione bardziej efektownie. Tu ciężko o fajne kolory. Jak ktoś lubi, to dobrym cz/b można pewnie polepszyć odbiór, gdyż i tak wszystko jest w jednej tonacji. Niestety rozkładu światła to nie zmieni.
Ja bym jeszcze zabrał prawej strony zdjęcia : ) i mogłoby być ciekawie, chociaż teraz też nie jest jakoś tragicznie : )
- FB -
Canon + szkła
Skontaktuj się z nami