Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: T

Domyślnie T

Tak dawno nie robiłem zdjęć że jak tylko spadł śnieg musiałem wyjść z aparatem.
    Światło nie było za ciekawe, ale podobał mi się ten pomost.
    A Wam jak się podoba efekt?

1.

Domyślnie

Temat poczciwy, ale w takim świetle, znaczy jego braku ciężko będzie znaleźć wielbicieli tej pracy... C`est la vie.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Dzięki że się odezwałeś. Nie liczyłem na zachwyty, ale na szczery komentarz .

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tbogdanowicz Zobacz posta
    Dzięki że się odezwałeś. Nie liczyłem na zachwyty, ale na szczery komentarz .
    A co tu się nie odzywać, przy dobrym świetle to miejsce w/g mnie może bardzo ładnie zagrać. A jeszcze z jakąś mgiełką? Może być cymes, warto tam wrócić.
    I tak masz szczęście, ponoć 80% kraju jest pokryte śniegiem, ja jestem w tych pozostałych 20%...
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Wrócę tam na pewno.
    Jeśli chodzi o śnieg to jutro czeka mnie 400 km za kierownicą, także odnośnie szczęścia będę mógł się wypowiedzieć po bezpiecznym powrocie .

Domyślnie

Pierwszy plac całkiem całkiem, ale patrząc na te drzewa to nie wiem czy to obróbka czy co ale wyglądaja z aparatu w telefonie...
    Kadr całkiem może być.. gdzie to ?

Domyślnie

kadr ok . Wróć tam jeszcze raz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez alfapasje Zobacz posta
    Pierwszy plac całkiem całkiem, ale patrząc na te drzewa to nie wiem czy to obróbka czy co ale wyglądaja z aparatu w telefonie...
    Kadr całkiem może być.. gdzie to ?
    Cześć.
    to odbudowany jakieś dwa lata temu pomost na Zalewie Zemborzyckim, u wejścia do tzw. "rękawa" czyli języka wody wcinającego się kilkaset metrów wgłąb lasu.
    Pogoda była tragiczna,a do tego obróbka nie jest moją mocną stroną. Jak nie zrobię dobrze w plenerze, to raczej nie poprawię na komputerze, także wyszło jak widać.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kubuś24 Zobacz posta
    kadr ok . Wróć tam jeszcze raz
    Byłem kilka razy, ale miejsce jest lubiane przez sobotnio niedzielnych spacerowiczów, także przy dobrej pogodzie śnieg jest praktycznie zawsze zadeptany.

Zresztą przyznam się, że co najmniej dwa razy w tygodniu chodzimy tam z żoną i dziećmi na łyżwy, także my też psujemy widok .

Domyślnie

Pomysł dobry, wykonanie do poprawki.

Uprawnienia umieszczania postów