Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 18

Domyślnie Ola - portretowo

Zapraszam do komentowania:

Domyślnie

nie ma nikogo odważnego?

Domyślnie

no jest zajefajnie, do oka w sumie mozna sie przyczepic

Domyślnie

Moim zdaniem usta nieco przeostrzone, wyglądają trochę jak doklejone

Domyślnie

ust nie doostrzałem. Taki obraz daje FX z 85tką na f9

a z okiem co tam?

Domyślnie

podobne do twoich w awatarze..

zasłoniłeś makijaż włosami i optycznie oko wydaje się mniejsze.. usta też dziwne za dużo cackane krawędzie

Domyślnie

cackanie z krawędziami to raczej "wina" wizażystki która w swoim perfekcjonizmie dopieszczała jak najlepiej się dało

Domyślnie

Mi osobiście najbardziej przeszkadza przymrużenie prawego oka - spowodowało to, że jedno oko ma białko podzielone tęczówką, a drugie nie i nieciekawie to wygląda.
    Oprócz tego mam wrażenie, że usuwałeś "odstające włosy" i trochę przesadziłeś - wygląda to nienaturalnie (chodzi mi o zarys włosów na białym tle)
    E: jeszcze tak na wyjściu zwróciłem uwagę na włoski na lewym policzku, można je było trochę przymaskować
    | FB | BLOG |

Domyślnie

Taki kadr moim zdaniem powinien się charakteryzować idealnie centralnym ustawieniem. Niestety tak nie jest. Nie stałeś idealnie na wprost i moim zdaniem to psuje odbiór.
    Dodatkowo odblaski mocnego oświetlenia z prawej strony na ramieniu i włosach również trochę psują całą kompozycję.
    D800 | N24-70 | SB900 |

Domyślnie

tu się nie zgodzę stałem na wprost, modelka była lekko pochylona. A że nie jest to idealnie centralnie, no cóż

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów