Zapraszam do komentowania:
Szukaj
Zapraszam do komentowania:
no jest zajefajnie, do oka w sumie mozna sie przyczepic
Moim zdaniem usta nieco przeostrzone, wyglądają trochę jak doklejone![]()
ust nie doostrzałem. Taki obraz daje FX z 85tką na f9
a z okiem co tam?
podobne do twoich w awatarze..
zasłoniłeś makijaż włosami i optycznie oko wydaje się mniejsze.. usta też dziwne za dużo cackane krawędzie
cackanie z krawędziami to raczej "wina" wizażystki która w swoim perfekcjonizmie dopieszczała jak najlepiej się dało![]()
Mi osobiście najbardziej przeszkadza przymrużenie prawego oka - spowodowało to, że jedno oko ma białko podzielone tęczówką, a drugie nie i nieciekawie to wygląda.
Oprócz tego mam wrażenie, że usuwałeś "odstające włosy" i trochę przesadziłeś - wygląda to nienaturalnie (chodzi mi o zarys włosów na białym tle)
E: jeszcze tak na wyjściu zwróciłem uwagę na włoski na lewym policzku, można je było trochę przymaskować
Taki kadr moim zdaniem powinien się charakteryzować idealnie centralnym ustawieniem. Niestety tak nie jest. Nie stałeś idealnie na wprost i moim zdaniem to psuje odbiór.
Dodatkowo odblaski mocnego oświetlenia z prawej strony na ramieniu i włosach również trochę psują całą kompozycję.
D800 | N24-70 | SB900 |
tu się nie zgodzęstałem na wprost, modelka była lekko pochylona. A że nie jest to idealnie centralnie, no cóż
![]()
Skontaktuj się z nami