Przepraszam autorkę postu za mały OT ale tak mi przyszło nie po raz pierwszy na myśl, że może warto zakładać sobie profile płci żeńskiej bo czasem (PODKREŚLAM-czasem!!!) dziewczęta są uprzejmniej traktowane(co nie oznacza że bardziej ulgowo!
). Uprzedzajac tych, co zaraz podadzą przyklady, że tak nie robią, uczulam, ze to moje subiektywne, chwilowe wrażenie
Co do Ciebie, Berto-nie zrazaj i nie denerwuj się takBartek dobrze Ci powiedział-kup sobie DFV -ten artykuł jest naprawdę fajny
Bo widzisz...robiąc zdjęcie dla siebie rozumiem, że osiagnełaś swój cel-fotografia wzbudza U CIEBIE konkretne uczucia-wiec teoretycznie "wszystko gra"i naprawdę jestem skłonny Ci wierzyć, bo po Twojej stopce i reakcjach wysuwam tezę, że jesteś rozbuchaną artystycznie osóbką. Tylko, ze Ty oczekujesz wiecej-aby te uczucia wywołać u nas. No i tu sie zaczynaja schody
Pierwsze ich stopnie to ewidentne braki w warsztacie -a to dla zawodowych i hobbystycznych fotografów jest średnio strawne
na tyle niestrawne, że ogrom z nich nie potrafi sie skupić na przekazie. Zatem praca nad warsztatem jest potrzebna jeżeli chce się wywołać rózne emocje u INNYCH, a nie tylko u siebie. No i druga sprawa-w przypadku prezentacji pracy "na zewnątrz" trzeba umieć ten przekaz zawrzec tak, aby odbył się bez skrótów myslowych znanych TYLKO TOBIE. Już rozumiesz, dlaczego w odbiorze ogólnym ta fotografia jest "do kitu"
?
Czy wpisałem się w kanon traktowania o którym mówiłem?
edit:
samek-dzięki![]()
Szukaj

Odpowiedz z cytatem
Skontaktuj się z nami