Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: Cover

Domyślnie

wow!!! podoba się i to bardzo
    NinoVeron |==========[> | IG | Flickr | BLOG | MM | FB
    "na co sprzętu qpa gdy fotograf d..."

Domyślnie

Kurde , podobaja mi się twoje klatki które tutaj rzucasz . Jest moc !!
    FX

Domyślnie

Bardzo niefajnie wyszedł brzuch - jak u zarośniętego faceta. Wewnętrzna strona uda także niekoniecznie. Za to niezłe pod kątem ekspresji oraz pozy i kadru.

Domyślnie

Na minus na pierwszy rzut oka widać to, co napisał mOSAd. Co do kadru ja bym odszedł pół kroku, żeby zmieścić lewą rękę i ciut więcej góry.
    Z plusów - genialna kolorystyka i poza. Bardzo mi się podoba jak pokazujesz rozwiane włosy na wielu swoich zdjęciach - zdradzisz jakieś tajniki czym wiejesz? Zwykły wiatrak od przodu z dołu?
    | FB | BLOG |

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ~lxs Zobacz posta
    Na minus na pierwszy rzut oka widać to, co napisał mOSAd. Co do kadru ja bym odszedł pół kroku, żeby zmieścić lewą rękę i ciut więcej góry.
    Z plusów - genialna kolorystyka i poza. Bardzo mi się podoba jak pokazujesz rozwiane włosy na wielu swoich zdjęciach - zdradzisz jakieś tajniki czym wiejesz? Zwykły wiatrak od przodu z dołu?
    tutaj najtańszy halowy wentylator od dołu

Domyślnie

Jak tylko otworzyłem temat i zobaczyłem zdjęcie to już wiedziałem ze to Woland je zrobił, poznałem po specyficznej obróbce
    Podoba się zdjęcie ; )

Lubie Twoje zdjęcia
    - FB -
    Canon + szkła

Domyślnie

Mnie sie podoba, ale ta głębia na włosach?
    Koniecznie odwiedź Podkarpacką Grupę Fotograficzną na Nikoniarzach : Forum Grupy PODKARPACKIEJ
    Informacja jak się z nami spotkać : Czwartkowe P I W K O (czyli jak się z nami spotkać)
    Jesteś z Podkarpacia : Jak do nas dołączyć

Domyślnie

to nie głębia tylko light leak ostrość celowałem na twarz, ale nie zawsze wychodzi przy kobiecie w ruchu

Domyślnie

naprawde wybitne zdjecie, przepiękna , klimatyczna tonacja i ogólnie postprocess.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów