Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 18

Domyślnie Freestyle Natury

Lochan na h-Achlaise z Black Mountains w tle.
    Niedawno powiadomiono mnie, ze drzewko które tam rosło i było ikona fotograficzna z tego miejsca zostało złamane. Do dziś nie wyjaśniono czy było to sprawka wandali czy może silnego wiatru.

Pozdrawiam i życzę udanego weekendu! Udanych wyzwoleń migawki!
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Domyślnie

Delikatne kolorki, ciekawe miejsce, odpowiednia pora - przepis na dobrą (Twoją) fotografię

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez y0ddh4 Zobacz posta
    Delikatne kolorki
    Hehehe, chyba malo widziales zdjec Seby

Bardzo fajne zdjecie, juz wczesniej cos stad pokazywales, czytajac o tym drzewku, chciałbym je teraz zobaczyc nie masz jakiegos linka na googlach?
    Ostatnio edytowane przez Psychotrop ; 16-01-2012 o 01:48 Powód: błąd ort. "z tad", "chcial bym"

Domyślnie

Delikatne, nie baaaardzo delikatne Świetny efekt tworzą oświetlone szczyty gór.

Domyślnie

Pewnie , ze mam: Drzewko
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Domyślnie

O zesz Ty!!!! To niemal jak te drzewka

Domyślnie

Bardzo dobre zdjecie . Piekny widoczek.

Domyślnie

Pięknie pokazane ,kolory świetne .

Domyślnie

Nie ma co tu za dużo gadać - zimowy krajobraz ubrany w piękne kolory. I tylko tego drzewka szkoda...
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Pieknie pokazene światełko. Muśnięcie na szczyty jest super. Bardzo dobrze poukładane w kadrze.
    Waldo 2008
    D700+D300+MB-D10 N28-70/2,8 N70-200/2,8VR N200-500/5,6VR S150/2,8 Macro TC-20E III SB910 i nogi.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów