Szukaj
powiem tak humorystycznie:
jak będziesz sytematycznie pokazywać zdjęcia w takiej kolorystyce i tak kadrowane to uznamy, że jesteś atrystką ze swoim stylem i dołączysz do grona kilku osób na forum, które są artystami![]()
ale jak to jednorazowe osiągnięcie to monitor przekłamuje ci kolory![]()
Dobrze rozumieć, kolega napisał, że zdjęcia są dobre... Pytaniem jest czy taki był zamiar, czy tak wyszło po prostu...
Osobiście lubię wszelkie łamanie reguł i te zdjęcia podobają mi się. A jak je zniosła modelka...?![]()
oczywiście że taki był zamiar dlatego wrzucałam je z lekkim strachem![]()
...a modelka zniosła je wyśmienicie, gdyż jest to po prostu autoportret
statyw to świetna sprawa![]()
Ostatnio edytowane przez Anja_G ; 16-01-2012 o 14:55 Powód: łączenie postów
normalnie rośnie nam na forum drugi Woland . Podoba się, opowiesz może więcej o kolorystyce? jak to w PS uzyskać?
Tia,1ka bardzo ciekawa,2ka uciekła troszkę Ci ostrość z oka,ale trafić w siebie ze statywu to już sztuka![]()
Jak kto robi krzywdę modelce to na niebieską linie można zadzwonić?
Na pierwszym ostrość poszła w las. Nie ma jej nigdzie. Dwójka robiona prawdopodobnie blisko okna. Matrycowy pomiar zazwyczaj przepala. Trzeba ostrożnie i z wyczuciem. Jak się chce pokazać świat w stylu "real" bez PS i innych ulepszaczy to trzeba dużo taktu i jeszcze więcej umiejętności.
Mnie się nie podoba. Dokładanie teorii do nietrafionej formy mija się z celem. A D300 potrafi wspaniałe zdjęcia robić. Nawet trzydziestką piątką
Co do Wolanda to byłbym powściągliwyraczej kierunek Noviki autorka obrała.
Tutaj jest... podpis
Skontaktuj się z nami