Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 18

Domyślnie warsztaty SKULMAK

Chciałbym dzisiaj podzielić się bardzo miłym doświadczeniem jakim były warsztaty organizowane przez SKULMAK w studiu MAKATA. Osoby odwiedzające ten dział, zajmujące się fotografią mody, fotografią studyjną, mogą być poważnie zainteresowane podszkoleniem się z tychże dziedzin. We wrześniu byłem uczestnikiem dwudniowych warsztatów - pierwszy dzień to głównie zapoznanie się ze sprzętem PROFOTO oraz BRONCOLOR oraz testowanie różnych końcówek, od garnka po 3,3 metrową parę od broncolor. Drugi dzień to całodzienna sesja na trzech planach, każdy uczestnik ma szansę zrobienia zdjęcia wedle swojego pomysłu na każdym planie. Prowadzącym jest Emil Biliński, który niejako rozpoczął warsztaty własną sesją. Ogólnie jestem bardzo zadowolony - profesjonalizm, super atmosfera, całość bardzo fajnie poprowadzona, jeżeli ktoś by się zastanawiał i miał jakieś pytania, służę pomocą. O samych warsztatach do poczytania więcej na blogu. Poniżej prezentuje 3 zdjęcia z warsztatów, więcej również na blogu. Modelki, makijażystki, fryzjerki, stylistkę zapewnił SKULMAK.
    Pozdrawiam!

1.

2.

3.

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Bielsko-Biała

Domyślnie

Drugie najbardziej mi "leży" lubię taką grę świateł

Domyślnie

także 2 , jedyna uwaga - wolałbym gdyby lew dłoń była delikatnie oparta a nie dociskana do ciała

Domyślnie

2 ma bardzo fajne światło, ale mi się bardziej podoba nr 3

Domyślnie

Dzięki serdeczne za komentarze!

Domyślnie

3 pięknie wyszło !
    Nikon

Domyślnie

Fajnie się to prezentuje.

SKULMAK ma profil na FB, tam mają ceny na "plakacie" w galerii.

Domyślnie

Dzięki!
    Kurs wrześniowy kosztował 600 + VAT. Ceny mają różne, w zależności od terminu.

Zbanowany
    Miasto
    Wałbrzych

Domyślnie

A jakiś papier po ukończeniu kursu dostałeś?

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów