Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Skala

Domyślnie Skala

Jedna z moich jesiennych wypraw w szkockie góry. Nie ukrywam, nie jest to foto marzeń ale z racji tego, ze robię to co lubię chce się tym z wami podzielić. No i "off coz" pion!

Pozdrawiam z dalekiej północnej krainy...

P.s. Jak kontrast? Mam duze utrapienie z nim ostatnio.
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Domyślnie

Na CRT kontrast OK.

Domyślnie

Jest wszystko ladnie, ale Sebastianie, pierwszy plan swieci, wyglada jak dopalony lampa, pamietaj jednak, ze to moje zdanie i moze sie innym to podobac, ogolnie jest swietnie....

Domyślnie

Jak dla mnie, to jest ten tak jasny kamień jest nienaturalny. Po cóż tak jasny dół?

Domyślnie

Kadrowo wszystko cacy, ale rzeczywiście jest efekt dwóch słońc. Zdaje się, że za mocno rozgoniłeś cienie.
    LED ZEPPELIN

Zasłużony Awatar ALF
    Miasto
    Mysłakowice Karkonosze

Domyślnie

Mnie się podoba ta jasność. Całość też. Natomiast coś niepokojącego się dzieje w LGR z niebieskimi chmurami. Są jakby płaskie, doklejone.
    Pozdrawiam Serdecznie Jacek Pawłowski
    F70+D50+D200+Tamron 28-75/2.8+Tamron 17-35/2,8-4+Sigma 70-200/2,8HSM+Nikkor 12-24/4+Nikkor 85/1,8+Metz 54MZ4i+MF055PRO+MF479B ANKIETA - LAMPY BŁYSKOWE

Domyślnie

eee marudzicie za bardzo. Na zdjęciach Marca Adamusa nikt nie mowi, że jest coś nie naturalnie

Mnie się podoba

Uprawnienia umieszczania postów