Szukaj
3 najlepsze,swietnie wyglada![]()
ostatnie dużo słabsze a pozostałe fajne strzały
poza ostatnim podobają mi się wszystkie... ciut więcej dołu by się przydało
Wszystkie fajne, takie naturalne. Poza tym, to 3 the best.
"Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche
dla mnie też 3 się widzi najbardziej.
jesli mogę swoje trzy grosze, to mam pytanie: kadrując zostawiasz dużo góry, to świdomy zabieg, czy niedopatrzenie, bo zdjęcia przyłapane?
i jeszcze jedno - na dwójce i piątce twarz tych dziewuszek pozbawiona jest faktury skóry - czy tylko na moim lapku tak to wygląda?
wg mnie trochę za dużo obórki. podejrzewam, że rawy wyglądają jeszcze lepiej, ale
ogólnie fajne foty. podobają mi się. miła estetycznie odskocznia od słowiańskich twarzy![]()
zwierciadlanki: D800 D750 D3 D300 F65
nikkory: 14-24/2.8 20/2.8 28/2.8 50/1.8 70-200/2.8 VR
manual: zenitar 16/2.8 fish, helios 44/2
SB900 frotto cokin lowepro epson L800
Hmm, brak faktury wynika pewnie z tego, że zdjęcia były robione na pełnej dziurze - 1.2, nie stosuję w obróbce żadnych blurrów czy pluginów do wygładzania.
Miła odskocznia od słowiańskich twarzy - fakt ale akurat na 3 to moja siostra, hehehe, 100% słowiańska![]()
Z ilością obróbki to różnie, ostatnio staram się jak najkrócej pracować nad edycją zdjęć, maksymalnie kilka minut. Im lepsze zdjęcie prosto z puszki tym później mniej pracy, czasem wystarczy jedynie raw wywołać.
Ok, 3 z ubiegłych tygodni, Elena (Rosja, będzie sesja!) Jane (Chiny) i Nikita (Jamajka).
7.
8.
9.
10.
Ostatnio edytowane przez psychopulse ; 28-02-2012 o 04:58
Podobają mi się 3 ostatnie z pierwszego postu, a najlepsza piątka, przede wszystkim ze względu na barwy
Ostatnio edytowane przez filozof365 ; 28-02-2012 o 16:20
swietna obrobka. Kolory wprost rewelacyjne! zdradzisz w jaki sposob?
Skontaktuj się z nami