Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Rowerowo -- Mocni w Wierze na Rowerze

Skoro już serwuje fotoreportaże, to lecimy z następnym zaległym. Tym razem aż z sierpnia. Kolejna, cykliczna realizacja; "Mocni w Wierze na Rowerze". Tym razem pogoda nie rozpieszczała. Od rana deszcz padał praktycznie nieprzerwanie i to zapewne wpłynęło na mniejszą niż zwykle frekwencję. Co prawda przed samym startem się rozpogodziło, ale generalnie robota upłynęła pod znakiem kaptura i mokrej torby.

Wiekszy set tutaj: http://www.saldat.pl/html/fot-sport-rower4.htm
    A dla odważnych, pełny (123 zdjęcia), tutaj: http://www.saldat.pl/upload/mocni2011/
    D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
    www.SALDAT.pl

Domyślnie

Fajny reportaż ale ponumerowałbyś łatwiej by było komentować.

Domyślnie

super i jeszcze raz super Gratulacje , Ty to umiesz wyczuc moment
    Sluchaj jak doswiatlales to zdjecie z niepelnosprawnym mezczyzna (graffiti w tle) ? mozesz zdradzic czego dokladnie uzyles ? jakas inna technika czy mnie juz oczy pod wieczor myla ?
    POZDROWIENIA

'' Fotografie są jak cebula --- mają warstwy '' Shrek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez linkil Zobacz posta
    jak doswiatlales to zdjecie z niepelnosprawnym mezczyzna (graffiti w tle) ?
    Sabina wyzwalana zdalnie. Na przeciw jego kierunku jazdy.
    D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
    www.SALDAT.pl

Domyślnie

no powiem ze te zdjecia duzo ponizej Twojego poziomu, blyskane lampa bardzo nieporadnie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jackrabbit Zobacz posta
    no powiem ze te zdjecia duzo ponizej Twojego poziomu, blyskane lampa bardzo nieporadnie
    Znaczy co jest nieporadnie?
    www.SALDAT.pl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez stig Zobacz posta
    Znaczy co jest nieporadnie?
    bym powiedzial ale nie ponumerowales zdjec

na niektorych tak mocno blysnales ze wyglada to jak wklejka, inne sa calkiem spoko.. bym sie nie czepial ale innymi zdjeciami to rzucasz na kolana a te sa hmm.. slabe IMO

Domyślnie

Wchodząc do Twojego wątku czekałem jednak na porządniejsze uderzenie - nie do tego nas przyzwyczaiłeś

Domyślnie

Wydaje mi się, że już widziałem niektóre z tych zdjęć. Może jak pokazywałeś, że można błyskać w blady dzień. Temat cięższy do ogarnięcia według mnie niż akcje rozgrywające się w jednym miejscu, chociażby ze względu na obszar na jakim musiałeś działać
    Słabiej niż wymowna wigilia w TWON i niż pamiętne baletnice, ale i tak dobre repo.
    "Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche

Uprawnienia umieszczania postów