Zakladajac, ze w systemie nie ma profilera... to ten lutloader moze byc uzywany ZAMIAST SV?
Szukaj
Zakladajac, ze w systemie nie ma profilera... to ten lutloader moze byc uzywany ZAMIAST SV?
to ja sie podepnę, żeby nie zakładać nowego wątku.
Laptop Asusa z nVidią na pokładzie. Podpięty jest monitor prostokątny, laptop ma ekran panoramiczny. Ustawiłem sobie ekran i tu zaczynają się schody. Muszę włączać monitor po starcie laptopa. Jeżeli monitor włączę wcześniej (lub równocześnie), laptop jakby nie wykrywał obecności zewnętrznego monitora i ustawia się pod swój wyświetlacz. Muszę zresetować monitor i wtedy jest OK.
Nie muszę pisać, jak mnie to wkurza.
Nieeee, od karty graficznej rzecz jasna.
PS. Nie ma czegoś takiego jak "sterownik monitora". To wymysł Microsoftu. Plik INF jaki jest przedstawiany jako sterownik, to tylko nazwa, lista trybów w jakich może pracować i ewentualnie żądanie skopiowania profilu. Bez tego monitor również pracuje poprawnie, tylko może się nazywać np "Monitor Plug and Play" zamiast swojej właściwej nazwy.
Zawodowo zdjęć nie robię już ze 25 lat, ale coś tam zostało. Teraz rozwiązuję problemy innych fotografów.
monitory.mastiff.pl - masz problem z kolorem, wal śmiało
Skontaktuj się z nami