Close

Strona 86 z 129 PierwszyPierwszy ... 3676848586878896 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 851 do 860 z 1283

Wątek: Lightroom 4

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marszull Zobacz posta
    nie macie wrazenia ze LR w nowej wersji przyspieszyl?
    Niestety, nie...

Ale ja raczej defetysta...

posiadam plecaczek a w nim kliszaczek, tudzież teczkę a w niej cyfróweczkę | moje 500px

Domyślnie

liczyłem na to lecz niestety...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MariuszJ Zobacz posta
    Niestety, nie...

Ale ja raczej defetysta...
    Cytat Zamieszczone przez marekb Zobacz posta
    liczyłem na to lecz niestety...
    ja dzisiaj mialem takie wrazenie, ze przy szybciej sie laduja zmiany na wiekszej ilosci zdjec i jakos plynnej dziala
    ale moze dlatego ze ja raczej optymista

Domyślnie

U mnie działa szybciej, bo update 4.3 zainstalowałem na nowo postawionym Windows 8 64-bit W porównaniu do 32-bitowej Visty - jest zdecydowanie szybciej. Ale może też ma na to wpływ nowy dysk WD Black

Domyślnie

Niestety nie znalazłem tematu o CameraRaw 7.3 (w sumie wyszła aktualizacja równocześnie z LR 4.3). Czy ktoś wie gdzie mogę ściągnąć aktualizację ACR do wersji 7.3? Na stronie Adobe, mimo zapowiedzi na portalach o tematyce fotograficznej, jej nie widzę.

Domyślnie

No ja mam wrażenie że jednak odrobinę przyspieszył. Suwaki się już tak nie zacinają jak w LR4.2 i jest nowa (w sensie inna) ikonka pędzla, filtru połówkowego i odświeżony wykrzyknik mówiący o starym procesie.... WOW !!!! hihihi

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez slaw74 Zobacz posta
    No ja mam wrażenie że jednak odrobinę przyspieszył. Suwaki się już tak nie zacinają jak w LR4.2 i jest nowa (w sensie inna) ikonka pędzla, filtru połówkowego i odświeżony wykrzyknik mówiący o starym procesie.... WOW !!!! hihihi
    Potwierdzam, u mnie 4.2 na 4.3 zbiegł się z przerzuceniem zdjęć na nowy hdd i teraz to jest "bajka"
    Wszystko chodzi płynnie, nawet wciśniecie R i od razu można cropować. Rewelka!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez manquer Zobacz posta
    nawet wciśniecie R i od razu można cropować. Rewelka!

ja Ci powciskam R...

Smile

Cytat Zamieszczone przez R Zobacz posta
    ja Ci powciskam R...
    No co ?

Domyślnie

Witam, dlaczego podczas importu i pierwszego otwarcia zdjęcia program automatyczne koryguję mi zdjęcie ?

Strona 86 z 129 PierwszyPierwszy ... 3676848586878896 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów