Szukaj
Kolego, pohamuj język. Na LR 3/4? To ciekawe. Aktualnie pracuję na Dual Core 2 GHz i 3 GB RAMu i obrabianie RAWów z D70 ciężko nazwać "sprawnym".
Tak i owszem na LR3 - 4ki jeszcze nie ma (bety nie liczę - nie właduję się w pracę na czymś niepewnym)
To że masz problem z plikami z d70 to moze wynikać z zamulonego systemu, słabych/wolnych hdd...
Skany długo się wczytują ale potem jest już nieźle. Natomiast napisanie ze praca z plikami większymi niż 10mpix to problem -jest bzdurą.
Jakoś pliki z d700 i 5dII nie stanowią problemu . Miałem core duo e4300 -teraz mam q6600 - jest ok.
Akurat w tej sprawie "conieco" sie zmienilo
Posiadacze CS3 i CS4 beda mogli przejsc na CS6 od momentu jego premiery do konca 2012 roku.
http://www.adobe.com/products/creati...de-policy.html
jako ze to watek o LR - to dodam ze mi takze podobaja sie zmiany w LR4 i tylko mam nadzieje,
ze ostateczna wersja bedzie dziala plynniej niz beta...
Serio??? To świetnie!!!
Mam PS3 i juz widziałem oczami wyobraźni fakturę za upgrade ps5 i potem upgrade do ps6 - tak w tym roku kupię 6tkę
Q6600 nie jest dużo szybszy to wiem, ale narazie przed dużymi z zmianami wstrzymuje mnie posiadanie minolty multiscan pro - cały czas nie mogę na 100% się dowiedzieć o kwesti wspólpracy win7 z tym skanerem
fafniak, sciagnij sobie triala windows 7 i sie dowiesz na wlasnej skorze![]()
"...nie ma ludzi normalnych, sa tylko nieprzebadani..."
A jak coś takiego się instaluje używa?
Da radę jakoś "obok"systemu XP ?
sciagasz obraz iso, wypalasz na plyte i instalujesz jak kazdy inny system, oczywiscie mozesz postawic obok xp na innej partycji, wtedy win7 dodaje boot loadera, albo uzyc np Virtual Box i postawic sobie maszyne wirtualna, wtedy nie musisz wypalac na plyte
"...nie ma ludzi normalnych, sa tylko nieprzebadani..."
Skontaktuj się z nami