hej,
Mam pewne pytanie w L4.1RC2 nie mogę znaleźć na krzywej tonalnej przełącznika na inne kanały aby zrobić sobie krosa. Czy może wiecie gdzie ten przełącznik znaleźć?Ja nie mam żadnego przełącznika!!
dzięki z góry za pomoc![]()
Szukaj
hej,
Mam pewne pytanie w L4.1RC2 nie mogę znaleźć na krzywej tonalnej przełącznika na inne kanały aby zrobić sobie krosa. Czy może wiecie gdzie ten przełącznik znaleźć?Ja nie mam żadnego przełącznika!!
dzięki z góry za pomoc![]()
Obawiam się że nie ma na to rady. Na Phenom X4 945, 8gb ram, l4 i zdjęcia na ssd - póki jeszcze mówimy o przeglądaniu zdjęć jest ok.
Ale korekty pędzlem czy stemplem + przybliż oddal realizowane za pomocą szybszych klinięć sprawia że program muli mocno (L4.1 RC2). Może ktoś ma finalną wersję i może się wypowiedzieć ?
O u mnie niestety LR4 działa znacznie wolniej niż NX2. Liczę na to że Adobe jednak coś z tym zrobi bo odnoszę wrażenie że LR3 którego wersji testowej kiedy używałem, działa zncznie szybciej
N16-35/N24-70/N70-200VR2/N24/N105VR/N400VR/Z40/Z24-120S/Z24-70SII/Z70-200S/V16/TT75/T28-75G2
D800/D500/D4s/Z6/Z63/Z9
Paweł
Na moim Macu LR4 spoko
D300s + 18-200 (poszedł do ludzi) teraz Alpha 7 + 24 - 70, dodatek to iPhone 6
Niestety, póki co trzeba działać w procesie 2010, proces 2012 to istna makabra, szlag człowieka trafia. Można bawić się oczywiście przy braku terminów, ale z kilkuset nefami, przy goniących terminach to nie da się, choćby nie wiem jakie czary mary konfiguracyjne poczynić.
---
ZYSKI, co to znaczy "spoko"?
Nie idzie o to, żeby zrobił się off top, że mac jest lepszy od pc, że lepiej skonfigurowany, że leopard to lepszy od win7. Głośno w necie o lr4, adobe dało ewidentnie... Czy problem już jest rozwiązany? Ktoś śledzi stronę producenta/ fora obcojęzyczne?
D700, N24D, N35D, N85D, S150
Na OSX też jest do dupy w P2012.
Ruszasz suwakiem i czekasz parę sekund na wynik na zdjęciu.
Nieakceptowalne.
3.6 działa jak burza.
Jest wątek na Adobe o wolnym działaniu 4.
Ludzie tam mają takie konfiguracje sprzętowe, że zmiany powinny być widoczne jeszcze przed ich wprowadzeniem![]()
Pozdrawiam,
Tomek
Skontaktuj się z nami