Close

Strona 38 z 123 PierwszyPierwszy ... 2836373839404888 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 371 do 380 z 1283

Wątek: Lightroom 4

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Dzieki koledzy za odpowiedzi skoro tak to nie ide ta droga zgadzam sie, anglish sie przydaje

Pozdrawiam
    D300s + 18-200 (poszedł do ludzi) teraz Alpha 7 + 24 - 70, dodatek to iPhone 6

Oszczędny w słowach Awatar JLz1
    Miasto
    Gorzów Wlkp.

Domyślnie

nie jestem pewien czy ta kwestia pojawiła się już w tym temacie ale czy na linii Lightroom 4 a RAWy nikonowskie coś się może poprawiło? nie wiem czy tylko ja borykałem się z takim problemem ale LR3 źle czytał moje NEFy, miałem problemy z przepałami mimo że ich tam nie było podczas gdy w zwykłym PS było ok. podobno były jakieś łatki czy presety do LR w tej sprawie

Domyślnie

Mam Lr3 i Nikona i pierwsze słyszę. Owszem, była cała masa profili, które miały symulować wstępną obróbkę kolorów przez puszkę jak Vivid, Portrait, Landscape czy wynalazki typu D2X mode - ale obawiam się, że z przepałami nie miało to nic wspólnego. Nie słyszałem, żeby były jakieś ekstra łatki z tego konkretnego powodu - poza normalnym dodawaniem obsługi nowych puszek w trakcie życie programu, plus pewnei do tego poprawiano jakieś bugi...
    pozdrawiam bombelkowo

Jak ktoś się rzuca, że nie wie jakie zdjęcia robię: proszę bardzo (flickr), choć stare.

Domyślnie

Dobre wieści, szykują aktualizację, jeszcze w tym tygodniu.

http://feedback.photoshop.com/photos..._for_this_week
    D200 plus graty...

Domyślnie

Zobaczymy co poprawią (dodadzą) oprócz przyspieszenia. Ja jeszcze wczoraj dostałem maila z Adobe UK o zapewnieniach ciężkiej pracy centrali nad LR4 i o czterech sposobach doraźnego przyspieszenia pracy nowego Lghtrooma.
    Ostatnio edytowane przez arturherda ; 28-03-2012 o 10:51
    C5DII

Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

No i jest kandydat na LR 4.1! Z jednej strony szybko poszło, a z drugiej to chyba najszybciej wypuszczona wersja .1 komercyjnego oprogramowania - choć to jeszcze nei wersja 4.1 a tylko kandydat, ale jednak.

Acha, poprawili ten bug z krzywymi.
    pozdrawiam bombelkowo

Jak ktoś się rzuca, że nie wie jakie zdjęcia robię: proszę bardzo (flickr), choć stare.

Domyślnie

bombel wyprzedziles mnie... wlasnie chcialem o tym kandydacie na normalna wersje napisac

Domyślnie

Ba! Trzeba się było nie lenić.
    pozdrawiam bombelkowo

Domyślnie

jest jakas lista zmian?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez R Zobacz posta
    jest jakas lista zmian?
    Jak z Adobe dzwonili, to mówił mi gość, że gdzieś to wisi u nich, ale nie zapisałem adresu...
    pozdrawiam bombelkowo

Strona 38 z 123 PierwszyPierwszy ... 2836373839404888 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów