Dzieki koledzy za odpowiedziskoro tak to nie ide ta droga
zgadzam sie, anglish sie przydaje
Pozdrawiam
Szukaj
Dzieki koledzy za odpowiedziskoro tak to nie ide ta droga
zgadzam sie, anglish sie przydaje
Pozdrawiam
D300s + 18-200 (poszedł do ludzi) teraz Alpha 7 + 24 - 70, dodatek to iPhone 6
nie jestem pewien czy ta kwestia pojawiła się już w tym temacie ale czy na linii Lightroom 4 a RAWy nikonowskie coś się może poprawiło? nie wiem czy tylko ja borykałem się z takim problemem ale LR3 źle czytał moje NEFy, miałem problemy z przepałami mimo że ich tam nie było podczas gdy w zwykłym PS było ok. podobno były jakieś łatki czy presety do LR w tej sprawie
Mam Lr3 i Nikona i pierwsze słyszę. Owszem, była cała masa profili, które miały symulować wstępną obróbkę kolorów przez puszkę jak Vivid, Portrait, Landscape czy wynalazki typu D2X mode - ale obawiam się, że z przepałami nie miało to nic wspólnego. Nie słyszałem, żeby były jakieś ekstra łatki z tego konkretnego powodu - poza normalnym dodawaniem obsługi nowych puszek w trakcie życie programu, plus pewnei do tego poprawiano jakieś bugi...
pozdrawiam bombelkowo
Jak ktoś się rzuca, że nie wie jakie zdjęcia robię: proszę bardzo (flickr), choć stare.
Dobre wieści, szykują aktualizację, jeszcze w tym tygodniu.
http://feedback.photoshop.com/photos..._for_this_week
D200 plus graty...
Zobaczymy co poprawią (dodadzą) oprócz przyspieszenia. Ja jeszcze wczoraj dostałem maila z Adobe UK o zapewnieniach ciężkiej pracy centrali nad LR4 i o czterech sposobach doraźnego przyspieszenia pracy nowego Lghtrooma.
Ostatnio edytowane przez arturherda ; 28-03-2012 o 10:51
C5DII
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
No i jest kandydat na LR 4.1! Z jednej strony szybko poszło, a z drugiej to chyba najszybciej wypuszczona wersja .1 komercyjnego oprogramowania - choć to jeszcze nei wersja 4.1 a tylko kandydat, ale jednak.
Acha, poprawili ten bug z krzywymi.
pozdrawiam bombelkowo
Jak ktoś się rzuca, że nie wie jakie zdjęcia robię: proszę bardzo (flickr), choć stare.
bombel wyprzedziles mnie... wlasnie chcialem o tym kandydacie na normalna wersje napisac![]()
Ba! Trzeba się było nie lenić.![]()
pozdrawiam bombelkowo
pozdrawiam bombelkowo
Skontaktuj się z nami