Ależ Beta była tragiczna akurat. Masa błędów. No, ale mam nadzieję, że wszystkie poprawili. Mnie boli co innego - nie chodzi na XP. :/
Szukaj
Ależ Beta była tragiczna akurat. Masa błędów. No, ale mam nadzieję, że wszystkie poprawili. Mnie boli co innego - nie chodzi na XP. :/
Nie chodzi na XP, bo panowie Adobe stwierdzili podobnie jak z MS, że "trza" kupić nowego "łyndołsa" lub Liona. Taka polityka
A co do wersji finalnej, to jak wczoraj zacząłem małe próby i muszę powiedzieć, że chodzi płynnie. Zobaczymy, czy w trakcie będą wyskakiwać jakieś bugi.
Certo Six 2.8/80, Zenity, Praktica BX20
Nikon D7000; S17-50/2.8, D610; 16--200/2.8, T70-300USD | Metz 50 AF-1
Jakie znowu max 2 rdzenie? Mój i7 o tym nie wie.
Ale generalnie masz rację. Po prostu przesiadkę na nowy system odkładałem jak długo tylko mogłem, ale w końcu trzeba to zrobić. A co do LR5, to może jakiś nowy wątek, aby tu zostały problemy "czwórkowców"? Chociaż sporo pewnie jest i będzie wspólnych. No właściwie nowy wątek już jest, co prawda bardziej bety dotyczył póki co, no ale...
Witam.Może z innej beczki.Mam LR4 od niedawna.Podczas próby importowania z LIGHTROOMA na np. pendriwa miniatury zdjęć są szare i nie podświetla się import.Korzystam z podręcznika ,ale brak mi pomysłu co zrobć.
no popatrz a mój lr 3,4 i beta 5 nie chce importować zdjęć z urządzeń przenośnych(karta pamięci/pendrive) tylko najpierw je kopiuje na dysk a później importuje.
Poza tym import zdjęć z pendrive którego za chwile będziemy wyciągać z kompa jest wbrew logice. LR potrzebuje zarówno oryginał zdjęcia jak i jego podgląd gdy nie ma oryginału nie będzie działać.
Nikon d700+Mb-d10/D800 + MB-d12|Zenitar 16 2.8|N16-35 4 vr|Sigma 70-200 F2.8 II EX DG MACRO HSM|2xSB-800|YN 560|Samyang 85 1.4 AE UMC|Naneu Urban Gear u120
trzeba rozroznic lajtrumowy 'import' na dwa polecenia (w zasadzie sa 3) - 'add', z ktorego korzystamy najczesciej i 'copy'/'move' ktore maja zastosowanie wlasnie w przypadku pamieci wymiennych
zrobiłem import z karty na dysk i ok.teraz próbuje zrobić import na pendriva i nic.wszystko na szaro.
Skontaktuj się z nami