Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Domyślnie

zakup sobie:

http://www.allegro.pl/item168293589_...kona_d70s.html

naprawdę warto mieć instrukcje PL, moja stała lektura
    l D90 l N16-85 l N35/1,8 l SB800 l

Domyślnie

ehh ..
    kurcze mam za niski samochod bo jezdze Aston Martin DB9 ... kurcze - stawiam na dachu i cholera za nisko ... musze chyba to gowno sprzedac i kupic sobie zwylkego fiata ducato ... oo wtedy to bedzie naprawde dobre miejsce

tak na marginesie

a tak naprawde - kup statyw ... tylko cos lepszego niz za 30zl caly plastikowy i jak wiatr zawieje a bedziesz mial zapiete jakies tele to Ci sie przewroci

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Władca Pixeli Zobacz posta
    Ustawiasz na RAW, robisz jedno zdjęcie.... i masz bracketing od -2 do +2
    Władco - wprowadziłeś Kolegę w błąd. W taki sposób ustawiony BKT wymaga zrobienia trzech zdjęć, a nie robi z jednego strzału trzech zapisów. Trzy zapisy zrobi tylko w trybie BKT-WB dla .jpg.
    Krzysztof Paszkiewicz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ekonet_pth Zobacz posta
    Władco - wprowadziłeś Kolegę w błąd. W taki sposób ustawiony BKT wymaga zrobienia trzech zdjęć, a nie robi z jednego strzału trzech zapisów. Trzy zapisy zrobi tylko w trybie BKT-WB dla .jpg.
    Robisz jedno zdjęcie!!!
    Otwierasz program do obróbki RAW i wprowadzasz korekty np. -2, -1, +1, +2 i zapisujesz każde z osobna i możesz mieć bracketing z dowolnym skokiem (byle nie większym niż 2)
    Sposób dość często stosowany do robienia HDR z jednego zdjęcia.
    Amatorzy – martwią się o sprzet. Profesjonaliści – martwią się o pieniądze. Mistrzowie – martwią się o światło.

Domyślnie

No to wprowadziłeś mnie w błąd A ja, jeleń, złapałem aparat i sumiennie to sprawdziłem. Cóż - złóżmy to na karb nieścisłości wypowiedzi. Pozdrawiam...
    Krzysztof Paszkiewicz

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów