Serdecznie Pozdrawiam Szanownych Forumowiczów!!!
Liczę na szczerą krytykę, produktywnie spędzony czas i pyszną zabawę!
Szukaj
Serdecznie Pozdrawiam Szanownych Forumowiczów!!!
Liczę na szczerą krytykę, produktywnie spędzony czas i pyszną zabawę!
Ostatnio edytowane przez Adam Majchrzak ; 08-01-2012 o 23:41
Witam,znam kolegi prace.podoba mi się,ptaszory na skałach dodają fajnego klimatu.Brawo!!!
Fajnie to sie prezentuje - udany debiut. Kolor i kadr in plus - pomysł z ptakami BDB
K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
http://bartekkw.deviantart.com/
"Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams
Dziękuję, miło mi. Szczerze mówiąc na ptaki nie zwracałem uwagi. Najbardziej byłem zawiedziony niezdecydowaniem na niebie, choć światełko o zachodzie było przyjemne.
Ponieważ rozmycie wody jest dość mocne , mz.Twoja obawa o niebo Autorze jest niezasadna , jest takie że nie kłóci się z dołem. Dobry kwadrat z dość ciekawym motywem, sprawia ze praca może się podobać![]()
cisza ,spokój nie dziwie sie ze ptaki lubia tam odpoczywać
spokojne niebo i woda dodają wiele uroku temu zdjęciu
pozdrawiam
nikony dwa i jakies szkła
Miejscówka z potencjałem, kolory na plus, obróbkę możnaby dopracować, nadać zdjeciu nieco klarowności. Kadr mi się nie podoba , widzialbym to znacznie szerzej.
Dobrze jest, choc osobiscie wspiąłbym się na te klify po lewej i stamtąd szukał kadru![]()
Dobrze kolega prawi.
Od siebie dodam, że tytuł jpga (uroczysko) brzmi znacznie lepiej niż "Kukułcze...".
Brakuje nieco oddechu przez co skałka jest nazbyt ciężkawa.
Co do porady by wdrapać się na klif po lewej..., jak można tak napisać i miejscu, którego się na oczy nie widziało?
Ciekawe miejsce i kolorystyka zdjęcia, kadr zaś mógłby mieć więcej luzu.
Właź na górę, mężczyzna sobie poradzi, no chyba, że te białe punkty na klifie to mięsożerne żyrafy.
LED ZEPPELIN
Skontaktuj się z nami