Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Wątek: nad Wisłą

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Patrząc na to jakie miałeś warunki, to wydaje się, że konwersja do B&W jest strzałem w 10-ke
    Jakieś agresywniejsze podejście do nieba i pierwszego planu (wydobycie szczegółów), mogłoby dać tutaj ciekawy efekt.

Rozmiarem tych zdjęć to nas nie rozpieszczasz
    www.hubertleszczynski.com
    --------------------------------------
    F_A_C_E_B_O_O_K

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Hoobie Zobacz posta
    Patrząc na to jakie miałeś warunki, to wydaje się, że konwersja do B&W jest strzałem w 10-ke
    Jakieś agresywniejsze podejście do nieba i pierwszego planu (wydobycie szczegółów), mogłoby dać tutaj ciekawy efekt.

Rozmiarem tych zdjęć to nas nie rozpieszczasz
    dziękuje Hubercie za Twój cenny głos. jest tu kilka osób, na które zawsze można liczyć z komentarzem. Nie wymagam, by pisać, że dane zdjęcie podoba się, można mnie zjechać i powiedzieć, co nie tak. Nie za każdym razem ma się wypasione warunki.
    Co do rozmiaru.... Chciałem dać większy, ale nie chciało mi załadować, to na szybko zmniejszyłem i dodałem. Stąd takie mikrusy.

Domyślnie

Dla mnie trójeczka zdecydowanie najlepiej się prezentuje a w większym rozmiarze napewno będzie lepiej się oglądało
    D7100 / S 10-20 / N 18-105 VR/ N 70-300 VR / Slik Pro 500 DX / SB-600 /

Domyślnie

dałem ciała z tym rozmiarem !

Domyślnie

Troszkę bez wyrazu..Światła brak ,...ratować agresywniejszym B&W..jeśli już..
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Jak to mawiają Romku: szału ni ma .
    Miejsce nie grzeszy zbytnią atrakcyjnością, jak i sam motyw do spektakularnych nie należy.
    Warunki świetlne też na kolana nie rzucają. Jakby tak niebo jeszcze bardziej współpracować chciało... .
    Cóż składowe takie, że nie bardzo pozwalają na szaleństwa w tworzeniu jakiś spektakularnych obrazów .
    Faktycznie trójka najlepsza się wydaje spośród zaprezentowanych przez Ciebie wersji. Ale i tu pewne elementy mogą nie do końca się podobać. Mam tu na myśli kawałek ostrogi wchodzący do kadru z lewej strony. Samo poukładanie elementów pierwszego planu też nie jest mz najlepsze. Bardziej podoba mi się ułożenie kamerdolców w pierwszej odsłonie. Tak sobie myślę i myślę i wydaje mi się, że kadr pionowy ciekawiej by tu zagrał. Dobrze zbudować podłogę z odpowiedniej perspektywy, odpowiedni czas, aby niebo nabrało dynamiki i wszystko w konkretnym BW podane. Tak jakoś mi się wydaje . Pozdrawiam .

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów