Nastepne z plenerku z Jarkiem ,to droga po ktorej Jarek kaze testowac zawieszenie mojego Ferrari.
Zapraszam.
Pozdr Piotr.
Szukaj
Nastepne z plenerku z Jarkiem ,to droga po ktorej Jarek kaze testowac zawieszenie mojego Ferrari.
Zapraszam.
Pozdr Piotr.
Bardzo dobry temat - ładnie w kadrze, choc w moim odczuciu troszkę za dużo góry - ciąłbym zaraz pod pozostałościami po mgle
Kontrast... znów wydaje się zbyt mocno podkręcony.
No i zawalcz w tym miejscu o lepsze światło - będzie wtedy bombowo
P.S. Obawiam się, że daleko nie zajedziesz swoim Ferrari po tej drodze, ale skoro Jarek tak radzi![]()
heheh no ferari piszczy skrzypi ale wali do przodu hehehhe, kontrastu wcaz odejmuje byc moze za malo .
Miejsce robi to zdjęcie... Jedyne, co jest dobre, to ładnie poprowadzony kadr...
Kadrowo bardzo fajnie, droga świetnie prowadzi wzrok,
choć może faktycznie jest trochę lepiej jak się przytnie górę.![]()
D610 | N 16-35 VR | N 85/1.8D | T 90/2.8 Di | T 70-300 VC || D70s | N 18-70/3.5-4.5
Przyciąć, ocieplić, kontrastu zdjąc i będzie gites ...
NIKON
Kontrast wydaje się być ok, ale z przystrzyżeniem kadru od góry zdecydowanie się zgodzę z Hubertem. Świetne miejscówka na wiele bardzo ciekawych fot.
LED ZEPPELIN
Piękna przestrzeń, fajny kadr, może faktycznie warto byłoby przeciąć od góry np. do tej mgiełki. Wydaje mi się również, (IMO) że za bardzo wyostrzone to zdjęcie.
Troszeczke inny kadr , zmniejszylem kontrast i ostrzenie
... spory progres widzę... dobre foty, jedynka trochę "za wysoka", ale daje radę
, na dwójce nic bym nie zmieniał
![]()
Skontaktuj się z nami