Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 23

Domyślnie The Valley Of Light

... czyli szuflada z września 2011.
    Jeden kadr, w dwóch wersjach - z kapci nie wyrywa, ale może komuś podejdzie

Zapraszam

* 1A *

* 1B *

Pozdrawiam
    www.hubertleszczynski.com
    --------------------------------------
    F_A_C_E_B_O_O_K

Domyślnie

Zdecydowanie 1A więcej przestrzeni.Kolorki ładne-podoba mi się!!!

Domyślnie

Ja też Hubercie jestem za 1A z powodów już wymienionych przez przedmówcę. Mimo to dobrze się patrzy na oba obrazki.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Ja także za 1A ! Zastanawiam się nad tymi drzewami u góry, tak średnio mi pasują. W sumie do dolnego rzędu drzew jak najbardziej jest ok. W takim układzie wolałbym ciaśniejszy kadr, ale to trzeba widzieć to na oczy i oceniać. Ty tak zrobiłeś, a masz doświadczenie, więc coś w tym musi być. Miło było popatrzeć.

maniak666
    Gość

Domyślnie

Zdecydowanie szersze bardziej gada. Tak sobie po sugestiach Romano H przycialem gore. Cos w tym jest...

Domyślnie

Jedynka najlepsza choć kwadracik jest tez niczego sobie . Super wypatrzone. Gdyby nie noc już leciałbym szukać ....
    Możesz w celach edukacyjnych zdradzić jakim szkiełkiem i przy jakiej przysłonie zdjełałęś te zdjęcia ?
    Jeśli możesz oczywiście ..
    Po prostu NIKON
    Aaaa takie tam.....

Domyślnie

Hubert - biorę 1-ke, piękne światełko i kolor. Kadr szerszy i mz ciekawszy niż kwadracik
    K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
    http://bartekkw.deviantart.com/
    "Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams

Domyślnie

Ja również wybiorę jedynkę , choć oba zdjęcia robią wrażenie starannych, dobrze wykorzystana miejscówka, o innych aspektach napisano wyżej

Domyślnie

To i ja się dołączę do grona, które wybrało 1A dobrze wykorzystałeś warunki dla mnie można by przyciąć, ale równie dobrze prezentuje się w wersji, którą pokazałeś
    Nikon D90 + NIKKOR 18-105 mm + NIKKOR 85 mm 1.8 D

Domyślnie

NIe obraź sie, ale znając Twój dorobek, to powiedziałbym o tych dwóch zdjeciach, że zrobione "na odwal sie". Poza ciekawym miejscem, raczej nie prezentuja nic wartego uwagi.

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów