Szukaj
Zdecydowanie 1A więcej przestrzeni.Kolorki ładne-podoba mi się!!!![]()
Ja też Hubercie jestem za 1A z powodów już wymienionych przez przedmówcę. Mimo to dobrze się patrzy na oba obrazki.
LED ZEPPELIN
Ja także za 1A ! Zastanawiam się nad tymi drzewami u góry, tak średnio mi pasują. W sumie do dolnego rzędu drzew jak najbardziej jest ok. W takim układzie wolałbym ciaśniejszy kadr, ale to trzeba widzieć to na oczy i oceniać. Ty tak zrobiłeś, a masz doświadczenie, więc coś w tym musi być. Miło było popatrzeć.
Zdecydowanie szersze bardziej gada. Tak sobie po sugestiach Romano H przycialem gore. Cos w tym jest...
Jedynka najlepsza choć kwadracik jest tez niczego sobie . Super wypatrzone. Gdyby nie noc już leciałbym szukać ....
Możesz w celach edukacyjnych zdradzić jakim szkiełkiem i przy jakiej przysłonie zdjełałęś te zdjęcia ?
Jeśli możesz oczywiście ..
Po prostu NIKON
Aaaa takie tam.....
Hubert - biorę 1-ke, piękne światełko i kolor. Kadr szerszy i mz ciekawszy niż kwadracik
K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
http://bartekkw.deviantart.com/
"Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams
Ja również wybiorę jedynkę , choć oba zdjęcia robią wrażenie starannych, dobrze wykorzystana miejscówka, o innych aspektach napisano wyżej![]()
To i ja się dołączę do grona, które wybrało 1Adobrze wykorzystałeś warunki
dla mnie można by przyciąć, ale równie dobrze prezentuje się w wersji, którą pokazałeś
![]()
Nikon D90 + NIKKOR 18-105 mm + NIKKOR 85 mm 1.8 D
NIe obraź sie, ale znając Twój dorobek, to powiedziałbym o tych dwóch zdjeciach, że zrobione "na odwal sie". Poza ciekawym miejscem, raczej nie prezentuja nic wartego uwagi.
Skontaktuj się z nami