Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 17

Wątek: Odbicia

Domyślnie Odbicia

Wczoraj chmury dopisały, a dzisiaj przybyły ze zdwojoną siłą w towarzystwie sporo większych fal.
    Miejsce to samo co wczoraj, inne ujęcie:

Domyślnie

Cos mi ta kolorystyka nie pasuje, ale warunki masz przewspaniale.....tego zazdroszcze, co do kompozycji to prztulil bym te kamienie z lewej

Domyślnie

Patrząc na Twoje fotki zastanawiam się dlaczego nie podszedłeś bliżej, domyślam się, ze nie masz podstawowego sprzętu fotograficznego - kaloszy. Warunki super, mogło być naprawdę fajnie, ale coś tu mi zalatuje przekoszonym WB. No i połóweczkę by się przydało na niebo rzucić.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Andrzej, kolega mieszka w takim raju pogodowym, ze kalosze nie sa potrzebne, zakasac portki i do wody Albo w majtasach
    Autorze, zerknalem na twoja strone, masz tam mega piekne widoki, tylko dopracowac kadry i kolory, obrobkowo dajesz rade, moze troche wiecej selektywnej obrobki by sie przydalo, ale to co tu widzimy to juz jest cos
    Ostatnio edytowane przez Greg77 ; 08-01-2012 o 01:08

Domyślnie

Niestety kaloszy brak, a i tak buty lekko przemoczone... najbliższe ujęcie jakie się udało zrobić od drugiej strony:

Domyślnie

No to drugie ujecie lepiej, kurcze lezka sie w oku kreci, tematy na mega zdjecia.....przygotuj sie na nastepny raz, choc z doswiadczenia wiem, ze takie warunki na niebie trudno trafic.

Domyślnie

Po pierwsze zainwestuj, bo uciekają Ci naprawdę fajne rzeczy, po drugie foty masz trochę wpadające w fiolecik, co fajne nie jest. No i jak dla mnie brakuje trochę kontrastu i światła na dole. Drugie zdecydowanie lepiej się prezentuje.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    Andrzej, kolega mieszka w takim raju pogodowym, ze kalosze nie sa potrzebne, zakasac portki i do wody Albo w majtasach
    Autorze, zerknalem na twoja strone, masz tam mega piekne widoki, tylko dopracowac kadry i kolory, obrobkowo dajesz rade, moze troche wiecej selektywnej obrobki by sie przydalo, ale to co tu widzimy to juz jest cos
    Dzięki wielkie, mam ten komfort, że jak pogoda dopisuje to wracam w stare miejsca i kombinuje jakby tu coś poprawić
    Co do pogody to racja... deszcz tutaj rzadko zagląda, ale z drugiej strony obecnie to jest jedyna pora roku gdzie można zobaczyć jakieś chmury. W lecie (a tutaj to jakieś pół roku) praktycznie non stop gołe niebo...

EDIT

Cytat Zamieszczone przez Nikonozaur Zobacz posta
    Po pierwsze zainwestuj, bo uciekają Ci naprawdę fajne rzeczy, po drugie foty masz trochę wpadające w fiolecik, co fajne nie jest. No i jak dla mnie brakuje trochę kontrastu i światła na dole. Drugie zdecydowanie lepiej się prezentuje.
    Faktycznie, jakoś z tym fioletem pojechałem. Mam nadzieję, że w tym już jest lepiej:

Ostatnio edytowane przez hateom ; 08-01-2012 o 01:37

Domyślnie

Jak już koledzy napisali: popracuj nad kolorystyką i obróbką - a myślę, że warto, bo miejscówki masz piękne
    www.hubertleszczynski.com
    --------------------------------------
    F_A_C_E_B_O_O_K

Domyślnie

Trudno się nie zgodzić z "przepiszcami" - świetne klimaty i w dodatku nie irlandzkie...
    NIKON

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów