Szukaj
Zdecydowanie numer 2!
Strzelane z Jubilata?
2 jest po prostu świetna![]()
2x Canon 5D Mk III, Sigma 15mm F/2,8 FE, Sigma 85mm F/1,4, Canon 16-35L II, Canon 35L, Canon 135L, Canon 70-200 L IS II
tak z Jubilata... jedynka jest dla podkreślenia bo sama dwójka mogła by być nieczytelna w taki jak chciałem sposób...
Teraz Lady Ku
Jest czytelna - gada!
Zdecydowanie dwójka!!! Wyrazista i czytelna. Jedynka zupełnie bez kontekstu. Inwalida na "wózku".
Nie wiem czy wypada gratulować...Ale dójka naprawdę dobra.
pzdr
PS Odwaga inwalidy godna podziwu...Ja w aucie często mam obawy o swoje zdrowie, i to nie koniecznie z mojej winy![]()
Ale dlaczego ten człowiek (kobieta chyba) porusza się po ulicy i chce wiechać na skrzyżowanie? Przecież raczej nie jest to pojazd dopuszczony do poruszania się po drogach publicznych? Brrrr. Wygląda na to, że są tam ładne chodniki.
W przeszłości... to było tam przejście dla pieszych, a nawet dwa - jedno bliżej mostu, a drugie symetrycznie po drugiej stronie skrzyżowania.
Potem.... zostało tylko jedno - to przy moście.
A jeszcze potem... zlikwidowano i tamto, zdecydowała wygoda samochodów...chyba?...
Teraz... jest jak jest, bo tym przejściem 200 metrów dalej też takim wózkiem chyba by się nie udało przedostać..(?!) na drugą stronę.
Wychowałam się i większość życia w tamtych okolicach spędziłam... ech
Skontaktuj się z nami