Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: Samotność...

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Samotność...

Witam

Dziś tak troszkę inaczej... dwie klatki ustrzelone podczas ostatniego pleneru Naszej Grupy

GMilk
    Teraz Lady Ku

Domyślnie

Zdecydowanie numer 2!

Strzelane z Jubilata?
    "Nie istnieje takie zdjęcie, którego nie można było zrobić lepiej" - ja
    Mój niekomercyjny link

Domyślnie

2 jest po prostu świetna
    2x Canon 5D Mk III, Sigma 15mm F/2,8 FE, Sigma 85mm F/1,4, Canon 16-35L II, Canon 35L, Canon 135L, Canon 70-200 L IS II

Domyślnie

tak z Jubilata... jedynka jest dla podkreślenia bo sama dwójka mogła by być nieczytelna w taki jak chciałem sposób...
    Teraz Lady Ku

Domyślnie

Jest czytelna - gada!
    Mój niekomercyjny link

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez milk Zobacz posta
    tak z Jubilata... jedynka jest dla podkreślenia bo sama dwójka mogła by być nieczytelna w taki jak chciałem sposób...
    To chciałem napisać. Dobre, tylko nie wiem czy ta winieta potrzebna ?

Rozmowny Awatar JackDaniels
    Miasto
    Wycieraczka między Europą a Azją.

Domyślnie

Zdecydowanie dwójka!!! Wyrazista i czytelna. Jedynka zupełnie bez kontekstu. Inwalida na "wózku".
    Nie wiem czy wypada gratulować...Ale dójka naprawdę dobra.
    pzdr

PS Odwaga inwalidy godna podziwu...Ja w aucie często mam obawy o swoje zdrowie, i to nie koniecznie z mojej winy

Domyślnie

Ale dlaczego ten człowiek (kobieta chyba) porusza się po ulicy i chce wiechać na skrzyżowanie? Przecież raczej nie jest to pojazd dopuszczony do poruszania się po drogach publicznych? Brrrr. Wygląda na to, że są tam ładne chodniki.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mOSAd Zobacz posta
    Ale dlaczego ten człowiek (kobieta chyba) porusza się po ulicy i chce wiechać na skrzyżowanie? Przecież raczej nie jest to pojazd dopuszczony do poruszania się po drogach publicznych? Brrrr. Wygląda na to, że są tam ładne chodniki.

niestety to skrzyżowanie to relikt minionej epoki... przedostanie się przez nie w tym kierunku jest możliwe tylko w ten sposób lub schodowym przejściem podziemnym 200mdalej
    Teraz Lady Ku

Domyślnie

W przeszłości... to było tam przejście dla pieszych, a nawet dwa - jedno bliżej mostu, a drugie symetrycznie po drugiej stronie skrzyżowania.
    Potem.... zostało tylko jedno - to przy moście.
    A jeszcze potem... zlikwidowano i tamto, zdecydowała wygoda samochodów...chyba?...
    Teraz... jest jak jest, bo tym przejściem 200 metrów dalej też takim wózkiem chyba by się nie udało przedostać..(?!) na drugą stronę.

Wychowałam się i większość życia w tamtych okolicach spędziłam... ech
    Mój niekomercyjny link

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów