Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Wątek: Armatka

Domyślnie Armatka

Zapraszam:

Nikon - przybora
    "Dobrym słowem można długo żyć. Dlatego dawaj je ludziom, gdy na to zasłużą.
    Bo potrzebują ludzkiej akceptacji. Bo bez niej trudno jest żyć."
    -M.Maliński

Domyślnie

Oby więcej taki zdjęć.
    Monopol samochodów (z przewagą sportów czy limuzyn) jest przesadny. A fotografia urządzeń, detali technicznych (również złomu technicznego) może być piękna.

PS. Jakby ktos szukał porównań czy inspiracji w fotografii detali technicznych, polecam Perfekcja w fotografii. Od inspiracji do obrazu
    Autor: George Barr
    Ma i ja RB67, F90X, F4S+F4+1/2 F4, Metz ,SB i brzydkie Canony. Na góry m4/3

Domyślnie

Hymmm, ta armatka wyglada, jak silnik :^)

Ten pomaranczowy kapturek wyszedl zabojczo !
    Smiena 8, a kiedys potem Nikomat FTn - moj pierwszy Nikon :^) Potem to juz tylko Epson PhotoPC ...
    Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów - Stanisław Lem

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nikomat Zobacz posta
    Hymmm, ta armatka wyglada, jak silnik :^)
    jak turbinka w moim dCi
    Szanuję tylko tych którzy szanują mnie, a reszta na kran może wskoczyć mnie.

FX | N50 1.8G | N14-24 2.8 | N24-70 2.8 | N70-200 2.8 VR II | SB-800 | WWW | BLOG

Domyślnie

a co to dCi ?
    Smiena 8, a kiedys potem Nikomat FTn - moj pierwszy Nikon :^) Potem to juz tylko Epson PhotoPC ...
    Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów - Stanisław Lem

Question

a co to dCi ?
    żartujesz?
    Szanuję tylko tych którzy szanują mnie, a reszta na kran może wskoczyć mnie.

FX | N50 1.8G | N14-24 2.8 | N24-70 2.8 | N70-200 2.8 VR II | SB-800 | WWW | BLOG

Domyślnie

a co to dCi ?
    To jest właśnie problem o którym piszę dCi i niedługo zaczną swoje iPhony fotografować. Samochód MSZ przybrał przesadną rolę w myśleniu.
    (Zaznaczam, dla mnie samochody były zawsze do przemieszczania się od punktu A do punktu B i nigdy nie umiałem z pamięci powiedzieć pełnej nazwy modelu)

EDIT:
    Cytat Zamieszczone przez D_Z_I_A_D_E_K Zobacz posta
    żartujesz?
    To ja też żartuję
    Ma i ja RB67, F90X, F4S+F4+1/2 F4, Metz ,SB i brzydkie Canony. Na góry m4/3

Domyślnie

narazie nie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez JacekCz Zobacz posta
    Samochód MSZ przybrał przesadną rolę w myśleniu.
    Aaa - znaczy jakies auto.
    Nie znam, pewnie duzo gorsze niz moje, wiec nie znam.

Domyślnie

OK - juz wiem
    Dacie masz
    dci-samochod-drobnego-przedsibiorcy-
    no gratulacje !!

http://auto-strefa.pl/testy/samochod...-1809-22092009
    Ostatnio edytowane przez Nikomat ; 28-03-2012 o 09:21

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów