Zapraszam:
Szukaj
Zapraszam:
Nikon - przybora
"Dobrym słowem można długo żyć. Dlatego dawaj je ludziom, gdy na to zasłużą.
Bo potrzebują ludzkiej akceptacji. Bo bez niej trudno jest żyć." -M.Maliński
Oby więcej taki zdjęć.
Monopol samochodów (z przewagą sportów czy limuzyn) jest przesadny. A fotografia urządzeń, detali technicznych (również złomu technicznego) może być piękna.
PS. Jakby ktos szukał porównań czy inspiracji w fotografii detali technicznych, polecam Perfekcja w fotografii. Od inspiracji do obrazu
Autor: George Barr
Ma i ja RB67, F90X, F4S+F4+1/2 F4, Metz ,SB i brzydkie Canony. Na góry m4/3
Hymmm, ta armatka wyglada, jak silnik :^)
Ten pomaranczowy kapturek wyszedl zabojczo !
Smiena 8, a kiedys potem Nikomat FTn - moj pierwszy Nikon :^) Potem to juz tylko Epson PhotoPC ...
Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów - Stanisław Lem
a co to dCi ?
Smiena 8, a kiedys potem Nikomat FTn - moj pierwszy Nikon :^) Potem to juz tylko Epson PhotoPC ...
Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów - Stanisław Lem
To jest właśnie problem o którym piszędCi i niedługo zaczną swoje iPhony fotografować. Samochód MSZ przybrał przesadną rolę w myśleniu.
(Zaznaczam, dla mnie samochody były zawsze do przemieszczania się od punktu A do punktu B i nigdy nie umiałem z pamięci powiedzieć pełnej nazwy modelu)
EDIT:
To ja też żartuję
Ma i ja RB67, F90X, F4S+F4+1/2 F4, Metz ,SB i brzydkie Canony. Na góry m4/3
narazie nie
OK - juz wiem
Dacie masz
dci-samochod-drobnego-przedsibiorcy-
no gratulacje !!
http://auto-strefa.pl/testy/samochod...-1809-22092009
Ostatnio edytowane przez Nikomat ; 28-03-2012 o 09:21
Skontaktuj się z nami