Szukaj
Kadry mi się podobają. Ten brąz to natura?
Pozdrawiam Serdecznie Jacek PawłowskiF70+D50+D200+Tamron 28-75/2.8+Tamron 17-35/2,8-4+Sigma 70-200/2,8HSM+Nikkor 12-24/4+Nikkor 85/1,8+Metz 54MZ4i+MF055PRO+MF479B ANKIETA - LAMPY BŁYSKOWE
Dzieki. Pytasz o kolor budynku na zdjeciu nr3? Tak, to tradycyjny material (piaskowiec) stosowany w budynkach z przelomu XIX i XX w Glasgow
Moim zdaniem kadry zostały umieszczone od najbardziej udanego do tego o najmniejszej sile oddziaływania na widza
Jedynka jest wręcz fantastyczna! Reszta przy niej jest po prostu... bardziej zwyczajna i "codzienna", paradoksalnie, bo most piękny i bardzo mi się podoba!
W tego typu kadrach staram się wyróżnić główny motyw kosztem tła, które tutaj na szczęście nie jest krzykliwe i kolorowe, przez co uwagę skupiamy tak czy siak na moście.
Całość jednak, jako pewna historia, całkiem przypadła mi do gustu. Najwięcej obiekcji miałbym do dwójki - i tutaj się zdziwiłem, bo bardzo lubię tego typu perspektywę. Nawet mam zdjęcie pewnego poznańskiego mostu sfotografowanego w podobny sposób![]()
Skontaktuj się z nami