Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Domyślnie Dzisiejszy zachód

Fajne chmurki dzisiaj po niebie sobie biegały:

1.
    Ostatnio edytowane przez hateom ; 06-01-2012 o 22:27

Domyślnie

No i ciekawie to wyszło. Osobiście podszedł bym bliżej tych kamieni

Domyślnie

Dobrze oddany nastrój wieczoru, ładne kolorki. Co do kadru zgodzę się z Jarkiem.
    Czy to zdjęcie jest trochę mało ostre?
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Tutaj troszkę bliższe kadry:

2.

3.

Cytat Zamieszczone przez Nikonozaur Zobacz posta
    Czy to zdjęcie jest trochę mało ostre?
    Przy zmniejszaniu straciły ostrość, poprawiłem nieco - powinno być lepiej.

Domyślnie

No i jest fajnie, dobrze że podszedłeś do tematu jeszcze raz. Mam takie spostrzeżenie - szkoda że kamienie z pierwszego planu zlewają się kolorystycznie z klifami w tle - nie wiem, spróbuj to ewentualnie poprawić obróbką, lub, co lepsze, kadrować w przyszłości tak aby na siebie nie nachodziły. Optymalnie byłoby gdyby różnicowało je padające światło, ale przy tym kierunku zachodzenia słońca kiepsko to widzę...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez creep Zobacz posta
    No i jest fajnie, dobrze że podszedłeś do tematu jeszcze raz. Mam takie spostrzeżenie - szkoda że kamienie z pierwszego planu zlewają się kolorystycznie z klifami w tle - nie wiem, spróbuj to ewentualnie poprawić obróbką, lub, co lepsze, kadrować w przyszłości tak aby na siebie nie nachodziły. Optymalnie byłoby gdyby różnicowało je padające światło, ale przy tym kierunku zachodzenia słońca kiepsko to widzę...
    Właśnie zwracałem na to uwagę podczas robienia zdjęć, ale nie pasowały mi kadry. Musiałem się cofać za bardzo albo za mocno podnosić aparat do góry... i nie podobało mi się całościowo. Może faktycznie spróbuję trochę odcienie zmienić, żeby je bardziej od siebie odseparować.

Domyślnie

No i dwójka jest całkiem przyjemna, może deczko więcej światła przydałoby się na glebie, ale i tak miło się patrzy.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

No dwójka bardzo dobra + świetne niebo.Pozdrawiam

Domyślnie

Z dzisiejszych odwiedzin na forum - najprzyjemniejsze

Zasłużony Awatar ALF
    Miasto
    Mysłakowice Karkonosze

Domyślnie

Jeżuuuuuuuuuuuuu, niesamowite... na FN jest prawdziwa woda
    Zdecydowanie bardziej podoba mi się pierwszy kadr, jest bardzo dobry. Może gdyby przyćmić niebo połówką?
    Pozdrawiam Serdecznie Jacek Pawłowski
    F70+D50+D200+Tamron 28-75/2.8+Tamron 17-35/2,8-4+Sigma 70-200/2,8HSM+Nikkor 12-24/4+Nikkor 85/1,8+Metz 54MZ4i+MF055PRO+MF479B ANKIETA - LAMPY BŁYSKOWE

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów