Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 28 z 28
    Zbanowany
    Miasto
    Polska

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez astramus Zobacz posta
    Swoją drogą, to ceny na tym "ttfoto" otwierają oczy...
    czlowieku, czy Ty jestes "naganiaczem" Crumplera??? calkiem mozliwe, bo dystrybutor Crumplera tez jest z Poznania jak Ty.
    a jesli chodzi o ceny to na pewno beda wyzsze od Crumplera bo TT to marka skierowana do profesjonalistow a nie do efekciarzy. Jedni przy wyborze kieruja sie ceną inni jakością. Moze ceny faktycznie otworzyky Ci oczy, ze "tanio i dobrze to tylko w Biedronce"... albo w Lidlu czy Erze, nie pamietam juz dokladnie...
    Ostatnio edytowane przez emte ; 17-01-2012 o 12:24

Domyślnie

Wprawdzie torba już kupiona, ale może temat komuś jeszcze pomoże w wyborze. Jak ma być damska, to może któraś z takich http://www.epiphaniebags.com/#/shop/ lub takich http://kellymoorebag.com/
    Autor wątku zawsze może sprezentować niewieście drugą
    clusca
    Fufu X

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez clusca Zobacz posta
    Wprawdzie torba już kupiona, ale może temat komuś jeszcze pomoże w wyborze. Jak ma być damska, to może któraś z takich http://www.epiphaniebags.com/#/shop/ lub takich http://kellymoorebag.com/
    Autor wątku zawsze może sprezentować niewieście drugą
    Ale świetne!!! Ja chcę, ja
    Kobieta z Sonnarem też może

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez emte Zobacz posta
    czlowieku, czy Ty jestes "naganiaczem" Crumplera??? calkiem mozliwe, bo dystrybutor Crumplera tez jest z Poznania jak Ty.
    a jesli chodzi o ceny to na pewno beda wyzsze od Crumplera bo TT to marka skierowana do profesjonalistow a nie do efekciarzy. Jedni przy wyborze kieruja sie ceną inni jakością. Moze ceny faktycznie otworzyky Ci oczy, ze "tanio i dobrze to tylko w Biedronce"... albo w Lidlu czy Erze, nie pamietam juz dokladnie...
    emte raczej ty jesteś naganiaczem na TT, bo większość Twoich postów jest własnie o TT, więc przynajmniej nie baw się w hipokryzję
    szkoda, że to już nie to samo forum...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez emte Zobacz posta
    widzę że masz jakiś problem, ale z nim to musisz już sobie sam poradzić. Osobiście preferuje inne firmy produkujące torby oraz plecaki i wbrew pozorom nie jestem dystrybutorem crumplera którego swoją drogą bym nie kupił.
    Pozdrawiam i życzę powodzenia Panu powyżej.

Zbanowany
    Miasto
    Polska

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez astramus Zobacz posta
    widzę że masz jakiś problem, ale z nim to musisz już sobie sam poradzić. Osobiście preferuje inne firmy produkujące torby oraz plecaki i wbrew pozorom nie jestem dystrybutorem crumplera którego swoją drogą bym nie kupił.
    Pozdrawiam i życzę powodzenia Panu powyżej.
    nie, nie mam zadnego problemu. Pomyslalem tylko ze Ty masz masz problem z ceną... ale widac wszystko ok...

Domyślnie

Mogę się podłączyć pod wątek? Potrzebuję zmieścić d90+55-300+T17-50+ ew. za jakiś czas helios. I do tego jakieś pierdółki typu portfel, picie itp. Fajnie by było gdyby była kieszeń na laptopa, ale niekoneicznie. Raczej torba chyba.. Do 100 zł najchętniej, mógłby ktoś coś polecić?

Domyślnie

może nie do 100zł ale jak damska to może vuitton (witąąą) albo jakaś prada ?
    kobieta i tak zmieści wszystko czego potrzebuje do tego co ma somehow...

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów