nawet jak to prezent,to możesz delikatnie wypytać, która torba "bardzo ,bardzo ewentualnie " podoba się.potem pokażesz jej dziesięć innych toreb.na końcu jakieś ciuchy i zamotasz biedną" kobitkę " na amen. u mnie to działa.![]()
Szukaj
nawet jak to prezent,to możesz delikatnie wypytać, która torba "bardzo ,bardzo ewentualnie " podoba się.potem pokażesz jej dziesięć innych toreb.na końcu jakieś ciuchy i zamotasz biedną" kobitkę " na amen. u mnie to działa.![]()
Po lekkim wybadaniu sprawy zamówiłem CRUMPLER'a jak tylko dotrze to podzielę się wrażeniami.
No i super. Daj znać jaka reakcja kobiety jak i Twoja![]()
jesli ma nie wygladac na fotograficzną to moga byc ThinkTanki:
http://ttfoto.pl/torby-na-ramie-o_c_165_1.html
No i torebki dotarły. Napisałem torebki w liczbie mnogiej bo zamówiłem dwie. Jedną dla wspomnianej niewiasty a drugą dla siebie bo nie miałem nic małego i sensownego do wypadów „na miasto”. I tak dla koleżanki zamówiłem Crumpler CF-EU02 ( zaprojektowana przez Crumpler‘a wspólnie z Nikonem) a dla siebie Crumpler 6 Million Dollar. Jakie wrażenia? W Crumpler CF-EU02 (mimo wrażenia dość małej) udało mi się spokojnie zapakować body D300 z gripem i obiektywem o gabarytach Sigmy 105 + drugi obiektyw tej wielkości + lampa SB800. Pozostało jeszcze miejsce w kieszonce na różne duperelki typu karty pamięci, filterek... Crumpler 6 Million Dollar jest wyraźnie pojemniejszy. Mieści body D700 z gripem i 24-70 + AFS 80-200 + sb800 + duperelki w kieszonkach... Wykonanie obydwóch staranne. Jak się spiszą w boju zobaczymy.
Wrażenia koleżanki... nie wiem jak to zrobiła bo tajemnica ścisła a zgadła że dostanie torbę...
Wyglądała na zadowoloną. Zapakowała swój sprzęt i z zadowoleniem stwierdziła że jest jeszcze miejsce na puderniczkę ...![]()
Bo ty kupujesz torbę na aparat, a ona ma torebkę, w której jeszcze aparat się zmieściłWyglądała na zadowoloną. Zapakowała swój sprzęt i z zadowoleniem stwierdziła że jest jeszcze miejsce na puderniczkę ...
R6008, Y124G, Ye35, ZI; Blog
No to gratulujemy wyboru no i mamy nadzieje, że torby będą się dobrze sprawiały. Po wypowiedzi obdarowanej niewiasty wnioskuję, że zakup był strzałem w dziesiątkę.
Pozdrawiam.
Torebeczka to strzał w dziesiątkę! Mieszczą się wszystkie drobiazgi plus aparat i lampa
Już się sprawdziła w akcji.
Pipol - dziękuję Ci, świetny facet z Ciebie
a pozostałym również za pomoc mojemu darczyńcy
Pozdrawiam - Niewiasta
Hmm, jak ona zgadła? Jak to się mogło wydarzyć? Chyba one (niewiasty) sprytniejsze są niż męski rodzaj sądziWrażenia koleżanki... nie wiem jak to zrobiła bo tajemnica ścisła a zgadła że dostanie torbę...![]()
R6008, Y124G, Ye35, ZI; Blog
Skontaktuj się z nami