Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 28

Domyślnie Torba dla niewiasty na D5000

Chciałem zakupić torbę nie za dużą dla eleganckiej niewiasty co by tam zmieściła D5000+18-200 oraz lampkę błyskową i ewentualnie drugie szkiełko. Fajnie by było aby miała nie nazbyt fotograficzny wygląd i nie była zbyt wielka i ciężka. Wpadło mi w oko coś takiego ...

http://www.cyfrowe.pl/aparaty/hama-a...lr-scroll.html

Nie wiem jak się to coś sprawuje i jak wygląda na żywo, a nie mam okazji nigdzie obejrzeć. A tu dowiedziałem się jeszcze że pojawiły się plany zakupu jasnego tele (Sigmy 70-200) i mój wybór wydaje mi się że będzie za mały...

Trafiłem jeszcze na taką MEKKO wydaje się pojemniejsza ale wiem z doświadczenia że MEKKO są dość ciężkawe....

http://allegro.pl/nieduza-mekko-tech...023005084.html

Jakieś pomysły...?

Domyślnie

Z tego co się orientuje to torby CRUMPLER mają design nie wskazujący na sprzęt foto. Warto przejrzeć produkty na allegro. Co do tego D5k + 18-200 na pewno jakieś zgrabne znajdziesz ale co do 70-200 ? Hmm tu już może być mały problem z mniejszą i lżejszą torbą. Co do tych CRUMPLER'ów to niestety nie mam pojęcia jakie jest ich wykonanie i wytrzymałość. Niby dożywotnia gwarancja ale wszyscy wiedza jak to jest. Lepiej pomacać i wiedzieć co się bierze.

Domyślnie

Myślę, że ta torba spełni Twoje oczekiwania: http://allegro.pl/lowepro-classified...029385945.html - jedyna wada to cena, ale myślę, że warto

Domyślnie

Crumplery są bardzo dobre jeśli chodzi o jakość. Używam, polecam są nie do zdarcia. Przy tym projekty są ciekawe i torby oryginalne. Jeśli torba ma być dla kobiety to polecam Crumplera. Jak wiadomo kobiety zmienne są, ale nie spotkałem takiej co chciałaby nosić brzydką torbę. Jeśli to nie prezent, to może warto zapytać czy jej się*podoba?
    R6008, Y124G, Ye35, ZI; Blog

Domyślnie

Niestety prezent...

Domyślnie

No to już musisz zdać się na jej gust widziany Twoimi oczyma. Jeśli dobrze ją znasz, popatrzysz trochę jak "się nosi" to na pewno nie bedzie problemu z wyborem. A jest w czym wybierać.

Domyślnie

Dzięki za namiar na CRUMPLER'y. Wygląda to ciekawie...

Domyślnie

Daj znać co wybrałaś, czy się spodobała torba. Wizualnie oczywiście, bo o część praktyczną pewnie zadbasz ty.

Domyślnie

Drążę w temacie CRUMPLER'ów bo spory wybór jest i jestem prawie zdecydowany...
    Wróciła też w rozważaniach Hama Aha 130 SLR (Ciekawe wzory... takie dla kobiet). Co prawda mniejsza
    ale planowana Sigma 70-200 skurczyła się ostatnio do 24-70....
    Jak coś wybiorę i dotrze to niezwłocznie dam znać i się podzielę wrażeniami...

Domyślnie

Jestem posiadaczem Hama 130-tki, powiem szczerze ze design dobry ale spodziewalem sie czegos bardziej pakownego...
    Posiadam d7k + 18-105 + sb600 wszystko wchodzi idelalnie w torbe....ale nie ma miejsca na drugi obiektyw, wiec jezeli nie potrzebujesz torby na wiecej niz 1 obiektyw to polecam, jesli chcesz upchac wiecej to raczej szukaj czegos innego.
    d7k + nikkor 18-105 Vr , Sigma 70-200mm F2.8 Ex Dg Macro Hsm II , Nikkor 50mm 1.8G + sb 600

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów