Close

Strona 91 z 348 PierwszyPierwszy ... 41818990919293101141191 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 901 do 910 z 3475

Wątek: Nikon D4

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tomisiek Zobacz posta
    tak. 6000 euro jak się pojawi. w tej cenie przyjmują zamówienia w sklepach. nie sądzę, żeby było taniej o 1000 Euro.
    Już następny sklep sprzedaje taniej Aparat jeszcze nie wyszedł.

Cytat Zamieszczone przez burton Zobacz posta
    Będzie można KOUPIT za 139.990 koron. http://www.fotoskoda.cz/eobchod/p4012740-cz-nikon-d4
    Wyszło mi 22.400 złociszy. Dobra cena
    tomisiek ... a Ty jesteś pewny, że będzie 6000 euro. ... nadal jesteś pewny, czy może już masz nadzieje, że będzie taniej?

Domyślnie

http://www.fotopolis.pl/index.php?n=...ch-i-filmowych

Może kogos zainteresuje, podejrzewam, że w miare szybko wyczerpie się pula miejsc.
    Jacek Szymański
    F70, D80, N16-85, N70-300, N50/1,8, N35/1,8 SB600

Domyślnie

nadzieja zawsze umiera ostatnia zobaczymy - wczoraj złoty umocnił się dość wyraźnie. Może znów dolar będzie po 2 zł.... ))))

Domyślnie

a jak pisalem ze zloty ZAWSZE w marcu jest silny to ktos smial podwazac moja opinie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez R Zobacz posta
    a jak pisalem ze zloty ZAWSZE w marcu jest silny to ktos smial podwazac moja opinie
    za wszę to jest coca cola, a co do ZAWSZE silnego złotego w marcu... to nie do końca, a w tym roku jeszcze oprócz normalnych przeszkadzajek będzie jeszcze jewro 2012, co przyczyni się do utrzymywania niskiego kursu złotówki
    szkoda, że to już nie to samo forum...

Domyślnie

do euro daleko... dolar spadnie w marcu, pozniej bedzie szybowal. przewaznie euro trzyma za nogawke dolara. mozna zalozyc ze bedzie pdobnie

Domyślnie

Wracając do tematu D4, to obejrzałem sobie te ostatnie nefy i o jakość obrazka jestem bardzo spokojny... Duża różnica na korzyść w porównaniu z D3, podobnie jak D3s przy większych plikach. Nic tylko zbierać mamonę
    dwie puszki, kilka słoików, świeczka i... scyzoryk

Domyślnie

A w czym otwierałeś? I jako D4 czy po edytowaniu jako D3s?
    Jak oceniasz DR oraz ilość kolorowego szumu względem D3s?
    Czy niższe iso do 1600 są rzeczywiście dużo bardziej elastyczne pod względem wyciskania 7potów w PP?
    FX User

Domyślnie

Otwierałem w najnowszym ViewNX, nic nie gmerałem w plikach (zmiana modelu z d4 na d3 itp). Bawiłem się WB, podciągałem ekspozycję w górę. Sprawdzałem iso 6400 tylko, bo jak dotąd była to moja maksymalna robocza wartość (w d700). Różnica na plus D4 wg mnie to co najmniej 1EV, czyli pi razy drzwi tyle co w d3s.
    dwie puszki, kilka słoików, świeczka i... scyzoryk

Domyślnie

Wszyscy koledzy z Rumunii zdjęli ze stron swoje artykuły o D4 (razem z samplami oczywiście). Interwencja Nikona, czy koniec wypuszczania balonika ?

Strona 91 z 348 PierwszyPierwszy ... 41818990919293101141191 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów