Propozycja moja jest taka; zakończmy chwalenie/narzekanie do 16 lutego. Co wy na to?
Szukaj
Propozycja moja jest taka; zakończmy chwalenie/narzekanie do 16 lutego. Co wy na to?
Po co?
16 lutego założymy nowy wątek (albo i 3 - dodatkowy przyklejony z "oficjalnymi" testami i kolejny z TIPami), bo ciężko obarczać ludzi karą za czytanie kilkuset powyższych postów![]()
Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.
Sprawy finansowe idą w dobrym kierunku. Złoty się umacnia. Tendencja ma się utrzymać i wzrastać dłuższy czas. Mam nadzieję, że będzie to miało przełożenie na ceny nowości.
Leica MP, 28/2, 35/2, 50/1.4, 75/2.8
Czy znane sa juz komus przykladowe ceny z Polskiej dystrybucji? Probowalem sie dzisiaj dodzwonic do warszawskiego sklepu bezskutecznie. Z innego zrodla slyszalem o cenie oscylujacej w granicach 22 000. Co do kursu PLN prognozy mowia rowniez o jeszcze jednej fali osłabienia złotówki do poziomu 4.45 i dopiero kolejnej ktora zaprowadzi kurs nieco niżej do poziomu 4.23-22 [EUR/PLN]
Mamma miaKto to się odezwał. Niedawno nawet tak sobie myslałem o tobie i innych którzy znikneli z forum
![]()
Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.
Jacku, ależ ja tu zaglądam naście razy dziennie. Tyle ze bezszelestnie. D4 przyciąga![]()
Może kogoś zaciekawi http://www.youtube.com/watch?v=_Z4L4isV9Kw
Skontaktuj się z nami