Close

Strona 90 z 328 PierwszyPierwszy ... 40808889909192100140190 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 891 do 900 z 3475

Wątek: Nikon D4

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Propozycja moja jest taka; zakończmy chwalenie/narzekanie do 16 lutego. Co wy na to?
    Pozdrawiam, Czarek
    blog
    instagram
    instagram2

Domyślnie

Po co?
    16 lutego założymy nowy wątek (albo i 3 - dodatkowy przyklejony z "oficjalnymi" testami i kolejny z TIPami), bo ciężko obarczać ludzi karą za czytanie kilkuset powyższych postów
    Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jacek_Z Zobacz posta
    Po co?
    16 lutego założymy nowy wątek (albo i 3 - dodatkowy przyklejony z "oficjalnymi" testami i kolejny z TIPami), bo ciężko obarczać ludzi karą za czytanie kilkuset powyższych postów
    Ja tam widzę numerek 1007.

Domyślnie

Sprawy finansowe idą w dobrym kierunku. Złoty się umacnia. Tendencja ma się utrzymać i wzrastać dłuższy czas. Mam nadzieję, że będzie to miało przełożenie na ceny nowości.
    Leica MP, 28/2, 35/2, 50/1.4, 75/2.8

Domyślnie

Czy znane sa juz komus przykladowe ceny z Polskiej dystrybucji? Probowalem sie dzisiaj dodzwonic do warszawskiego sklepu bezskutecznie. Z innego zrodla slyszalem o cenie oscylujacej w granicach 22 000. Co do kursu PLN prognozy mowia rowniez o jeszcze jednej fali osłabienia złotówki do poziomu 4.45 i dopiero kolejnej ktora zaprowadzi kurs nieco niżej do poziomu 4.23-22 [EUR/PLN]
    www.okamgnienie.pl/blog - czesto aktualizowany..

"Silnemu mocy przysparza samotność" (F.Schiller)

Domyślnie

Mamma mia Kto to się odezwał. Niedawno nawet tak sobie myslałem o tobie i innych którzy znikneli z forum
    Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

Domyślnie

Jacku, ależ ja tu zaglądam naście razy dziennie. Tyle ze bezszelestnie. D4 przyciąga
    www.okamgnienie.pl/blog - czesto aktualizowany..

"Silnemu mocy przysparza samotność" (F.Schiller)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kamash Zobacz posta
    Jacku, ależ ja tu zaglądam naście razy dziennie. Tyle ze bezszelestnie. D4 przyciąga
    To wrzucaj czasem jakies zdjęcia bo sladu po tobie nie ma.
    (kończe OT )

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Jacku o mnie tez myslales?

Cytat Zamieszczone przez rozkosznie Zobacz posta
    Szkoda, ze jakosc filmiku tragiczna, bo oczy bola po 5min ale sama tresc nawet ok... chociaz w sumie nic nowego sie nie dowiedzialem (z rzeczy, ktore mnie interesuja).

Strona 90 z 328 PierwszyPierwszy ... 40808889909192100140190 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów