Close

Strona 8 z 348 PierwszyPierwszy ... 6789101858108 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 71 do 80 z 3475

Wątek: Nikon D4

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez burton Zobacz posta
    czas pokarze.
    Może zamiast karać, pokaże że są ok. Mi się wydaje że te karty to przyszłość, wątpię żeby nie wypaliły.

Domyślnie

Dla mnie świetna wiadomość, przynajmniej nie muszę wydawać pieniędzy na D4.
    Filmowanie mnie nie interesuje, za to zmiana standardu kart i baterii to wg mnie błąd ( mając już puszki typu D300, D300s i D700 z gripem oraz D3, D3s czy D3x miałem standaryzację - jedne karty CF, te same baterie, ładowarki, czytnik kart ) .
    Jedyne co mi się w D4 podoba to AF przy F8 to wszystko.

Myślę że nie będzie wysypu D3 i D3s.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wilk325 Zobacz posta
    Filmowanie mnie nie interesuje, za to zmiana standardu kart i baterii to wg mnie błąd ( mając już puszki typu D300, D300s i D700 z gripem oraz D3, D3s czy D3x miałem standaryzację - jedne karty CF, te same baterie, ładowarki, czytnik kart ) .

amen

D4 wygląda na świetną puszkę, ale rewolucji w stosunku do poprzedników raczej nie ma
    ot, dobry następca
    maniak ciemniowy minoltowy
    ucyfrowiony przy użyciu D300, dopieszczony przy użyciu D500
    trochę lotniczych pstryków na www.waldemarkowalski.pl
    spotter.pl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez skinny500 Zobacz posta
    Może zamiast karać, pokaże że są ok. Mi się wydaje że te karty to przyszłość, wątpię żeby nie wypaliły.
    Mnie już pokarało Dzięki. Poprawione.
    Naprawdę liczyliście na rewolucję ? Jest postęp i wystarczy. Do kilku lat nowe karty i rodzaje aku będą standardem i wszystko wróci do normy.

Rewolucja będzie jak nam zapodadzą koniec luster Oby przynajmniej szkła jeszcze pasowały do nowych puszek
    Leica MP, 28/2, 35/2, 50/1.4, 75/2.8

D4s/D3s/D800/S35 1,4HSM /N50mm 1,8G/N85 1,8G/N 70-200mm 2,8 VRII/S8mm f3,5/Sb910/Sb910/YN560

Domyślnie

Nikon musiał wprowadzić nowe baterie, przecież jakiś czas temu było info że enel-3e ( i innych ze stykami na wierzchu) nie mogą sprzedawać w Japonii.
    Teraz chyba we wszystkich nowych puszkach będą nowe baterie ( bez styków, tak jak w d7k)
    Nikon d700+Mb-d10/D800 + MB-d12|Zenitar 16 2.8|N16-35 4 vr|Sigma 70-200 F2.8 II EX DG MACRO HSM|2xSB-800|YN 560|Samyang 85 1.4 AE UMC|Naneu Urban Gear u120

Domyślnie

Będzie. Był zrobiony przed D4, wyjdzie potem.
    Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Pawel Pawlak Zobacz posta
    "The D4 also offers an Auto ISO function, which now takes into account the mounted lens type, automatically selecting higher shutter speeds when the attached lens has a longer focal length."
    niby mały kroczek, ale jakże istotny
    To bardzo miłe, że programista postanowił dopisać te parę linijek kodu
    IMHO to to rozwiązanie powinno być wprowadzone przede wszystkim w aparatach z najniższych linii. Jako zwykły update firmware.

Pewnie w D5 wpadną na to, że w czasie B można wyświetlać na ekraniku czas jaki upłynął od otwarcia migawki...
    Pozdrawiam,
    Tomek

Domyślnie

Otóż to.
    Ja tam zostaję przy D3s

Zaraz wypuszczą serię amatorskich luster z XQD przez co zwiększą popularność nowych kart. Sprzedawcy w MM będą wciskać ludzikom nowy standard pod pozorem lepszej jakości zdjęć

Obawiam się że D800 może wyjść tylko z XQD.
    How do I do that? I f***ing try. - Gary Vaynerchuk
    !BLOG

Strona 8 z 348 PierwszyPierwszy ... 6789101858108 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów