Close

Strona 6 z 328 PierwszyPierwszy ... 456781656106 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 3475

Wątek: Nikon D4

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Czemu? Stara była by za słaba do video

Domyślnie

Na Amazonie byl pre-order. Teraz jest informacja o "sold out" i juz nie przyjmuja zamowien pre-order.

Domyślnie

Niezła krówka z tego D4. Dajcie mi minimalnie "zubożony" D800 za maksymalnie 2000 USD i kupuję

Domyślnie

Ehhh... Najwazniejsze, zeby w D4s ponownie podniesli ISO ze 100 do 200.
    D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
    www.SALDAT.pl

Domyślnie

ja zauważyłem (każdy widzi coś dla siebie) możliwość wykonywanie "bezgłośnych" zdjęć - więc ktoś mnie usłyszał i jako pierwszy wprowadził tą funkcję, oby i w tańszych modelach zaczęli stosować to rozwiązanie
    puszki, słoiki i troszkę światła w ciemności

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bogdi64 Zobacz posta
    ja zauważyłem (każdy widzi coś dla siebie) możliwość wykonywanie "bezgłośnych" zdjęć - więc ktoś mnie usłyszał i jako pierwszy wprowadził tą funkcję, oby i w tańszych modelach zaczęli stosować to rozwiązanie
    Było już we wcześniejszym modelu i nie do końca to "bezgłośna" migawka. Może teraz ?
    Leica MP, 28/2, 35/2, 50/1.4, 75/2.8

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez burton Zobacz posta
    Było już we wcześniejszym modelu i nie do końca to "bezgłośna" migawka. Może teraz ?
    o cichym LV to wiem, że było wcześniej, tu się chwalą dodatkowym wyciszeniem i obiecują praktycznie bezszmerowe ? -poczekamy zobaczymy, choć traktuję to jako ciekawostkę i możliwość wykorzystania (później) w tańszych modelach, bo dla mnie cena ? - D4 raczej będzie nieosiągalna
    puszki, słoiki i troszkę światła w ciemności

Domyślnie

Jak wyszedł 1DX każdy po nim jechał, jaki to beznadziejny sprzęt. Teraz jak D4 się pojawił to wszyscy brawo, brawo. Prawda jest taka, że 1DX kładzie D4 na łopatki (dzisiaj, nie w praktyce), wystarczy wejść w specyfikacje tych sprzętów. Drugi joy, XQD, nowa bateria? Brawo Nikon.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Flores Zobacz posta
    Jak wyszedł 1DX każdy po nim jechał, jaki to beznadziejny sprzęt. Teraz jak D4 się pojawił to wszyscy brawo, brawo. Prawda jest taka, że 1DX kładzie D4 na łopatki (dzisiaj, nie w praktyce), wystarczy wejść w specyfikacje tych sprzętów. Drugi joy, XQD, nowa bateria? Brawo Nikon.
    1Dx nie ma podświetlanych guziczków - więc D4 jest lepszy

serio to akurat mnie bardziej ciekawi D800 vs 5d3 - chyba się kiedyś pojawią

Domyślnie

Fajnie że jest - jedno co mnie osobiście się nie podoba to tylko 1 slot CF bo tych XQD pewnie u nas jeszcze trochę nie będzie (chociaż też nie wiadomo kiedy D4 będzie w sklepach). Trudno się dziwić, że chcą wprowadzić nowy szybszy standard no ale jednak wygoda korzystania z 2 TAKICH SAMYCH kart jest niezaprzeczalna - przynajmniej dla mnie

Wygląda zachęcająco - tylko, że pewnie cena będzie trochę w kosmosie no ale...
    Dawniej system N - obecnie L(M) + F

Strona 6 z 328 PierwszyPierwszy ... 456781656106 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów