Close

Strona 41 z 348 PierwszyPierwszy ... 3139404142435191141 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 401 do 410 z 3475

Wątek: Nikon D4

Domyślnie

To w czym moze leżeć problem z przepisami? (jeżeli wsyztskie są li-ion?)

Domyślnie

Rafał, opanuj się!
    Główna linia komentarzy o D4 to krytyka, a Ty tu pozytywnie. Jeszcze bana dostaniesz .

Domyślnie

nam sie nie pytaj, bysmy wiedzieli, bysmy nie pisali

Fatman, co do wygladu pelna zgoda... linia klasa... ciekawe czy caly czas Giugiaro

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fafniak Zobacz posta
    To w czym moze leżeć problem z przepisami? (jeżeli wsyztskie są li-ion?)
    Z tego co pamiętam chodziło o "ochronę środowiska" - ubzdurali sobie, że styki w bateriach nie mogą być na wierzchu.
    Ekoterroryzm mnie przeraża

Domyślnie

Hmmmm, a może to troszkę wytłumaczy dlaczego nowy aku ma mniejszą pojemność (pomijając ściemę producenta )

Nikon EN-EL18 battery for Nikon D4 ($169.95) | Nikon EN-EL4a for Nikon D3s ($109.95)

Mała pojemność = większa potrzeba zakupu dodatkowej = więcej dutków w kasie producenta ?

A w ogóle, czy Wam też odeszły wody, jak zobaczyliście cenę nowego aku do D4 ?
    Zapraszam na mojego bloga: http://rafalglebowski.pl/blog/

Domyślnie

powaznie korpus sie Wam podboba???????? moim zdaniem to najbrzydsza pro puszka nikona... no ale ja lubie wysokie pryzmaty... F5 jest piekny...

Domyślnie

pewnie delfin sie dlawil stykami po zdjedzeniu baterii

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez R Zobacz posta
    powaznie korpus sie Wam podboba???????? moim zdaniem to najbrzydsza pro puszka nikona... no ale ja lubie wysokie pryzmaty... F5 jest piekny...
    Wiesz, ja jestem brzydki -i przy mnie to wszystko jest zazwyczaj ładne (lubię otaczać się ładnymi przedmiotami -i dużymi... wspominałem, że mnie wyszczuplają ? )
    Zapraszam na mojego bloga: http://rafalglebowski.pl/blog/

Domyślnie

bo czarny kolor wyszczupla ale ta opaska ktora laczy lewa i prawa czesc korpusu i przechodzi przez front pryzmatu naprawde mi sie nie podoba... wyglada jakby pryzmat byl przyklejony tasma klejaca do reszty korpusu. jak te auta co sa oklejone zeby nie widac bylo ostatecznego wygladu w czasie testow...

Domyślnie

Wszystkie te nikony jakieś takie klockowate są...ale ta 4ka zrobiła się łagodniejsza. Choć z boku kloc jak cholera

Strona 41 z 348 PierwszyPierwszy ... 3139404142435191141 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów