Close

Strona 35 z 328 PierwszyPierwszy ... 2533343536374585135 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 341 do 350 z 3475

Wątek: Nikon D4

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Fatman Zobacz posta
    .......podoba mi się zmiana "czerwonego znaczka" -z "trójkącika" na "szyderczy uśmieszek"
    Znaczek trochę jak u Nike
    Coś o video w D4 :
    Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jacek_Z Zobacz posta
    Coś o video w D4 :
    Łooooooo !!!! No wreszcie ktoś wpadł na to, że nie trzeba robić specjalnej opcji w menu, do przełączania PAL/NTSC, aby mieć dostęp do innych szybkości fps (np. 50/60). Zawsze mnie zastanawiało po jaką cholerę dotychczas było to tak idiotycznie zrobione, skoro samo wybranie odpowiedniej szybkości mogło automatycznie opcję PAL/NTSC przełączać (choć sama opcja to już tylko nazwa właściwie).

Jeszcze jak by ten pomysł z przełącznikiem Foto-Film zniknął, to już by w ogóle było miodzio (pod względem logiki).
    Zapraszam na mojego bloga: http://rafalglebowski.pl/blog/

Domyślnie

To w czym moze leżeć problem z przepisami? (jeżeli wsyztskie są li-ion?)

Domyślnie

nam sie nie pytaj, bysmy wiedzieli, bysmy nie pisali

Fatman, co do wygladu pelna zgoda... linia klasa... ciekawe czy caly czas Giugiaro

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fafniak Zobacz posta
    To w czym moze leżeć problem z przepisami? (jeżeli wsyztskie są li-ion?)
    Z tego co pamiętam chodziło o "ochronę środowiska" - ubzdurali sobie, że styki w bateriach nie mogą być na wierzchu.
    Ekoterroryzm mnie przeraża

Domyślnie

pewnie delfin sie dlawil stykami po zdjedzeniu baterii

Domyślnie

Rafał, opanuj się!
    Główna linia komentarzy o D4 to krytyka, a Ty tu pozytywnie. Jeszcze bana dostaniesz .

Domyślnie

Hmmmm, a może to troszkę wytłumaczy dlaczego nowy aku ma mniejszą pojemność (pomijając ściemę producenta )

Nikon EN-EL18 battery for Nikon D4 ($169.95) | Nikon EN-EL4a for Nikon D3s ($109.95)

Mała pojemność = większa potrzeba zakupu dodatkowej = więcej dutków w kasie producenta ?

A w ogóle, czy Wam też odeszły wody, jak zobaczyliście cenę nowego aku do D4 ?

Domyślnie

powaznie korpus sie Wam podboba???????? moim zdaniem to najbrzydsza pro puszka nikona... no ale ja lubie wysokie pryzmaty... F5 jest piekny...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez R Zobacz posta
    powaznie korpus sie Wam podboba???????? moim zdaniem to najbrzydsza pro puszka nikona... no ale ja lubie wysokie pryzmaty... F5 jest piekny...
    Wiesz, ja jestem brzydki -i przy mnie to wszystko jest zazwyczaj ładne (lubię otaczać się ładnymi przedmiotami -i dużymi... wspominałem, że mnie wyszczuplają ? )

Strona 35 z 328 PierwszyPierwszy ... 2533343536374585135 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów