aaa i jeszcze w takim tech manual CPS do canona 1dx bylo, ze przy ktoryms wyzszym ISO fps 1dx spada do 10fps
niestety nie mam manuala ani nie pamietam tej wartosci![]()
Szukaj
aaa i jeszcze w takim tech manual CPS do canona 1dx bylo, ze przy ktoryms wyzszym ISO fps 1dx spada do 10fps
niestety nie mam manuala ani nie pamietam tej wartosci![]()
dac mu przezroczyste lustro jak w starych jedynkach canona i bedzie 15 fps...bardzo bardzo podoba mi sie to rozwiazanie. tylko musialo byc takie sobie skoro juz nikt go nie stosuje... ciekawe jaka strata swiatla byla.
侍
obstawiam 26999 PLN
Jeśli cena z początkowych 27000 spadnie w kwietniu-maju do 22000 to będzie dobrze. O ile droższy od D4 jest 1Dx ?
Ostatnio edytowane przez burton ; 08-01-2012 o 08:39
Leica MP, 28/2, 35/2, 50/1.4, 75/2.8
Eh, uwielbiam to forum. Przeczytanie tego wątku dało mi z 20 razy więcej niż przeglądanie newsów.
Powiem tak- Nikon wykonał kawał solidnej roboty. Puszka sprawia wrażenie przygotowanej w porozumieniu z userami, dostosowana do ich potrzeb.
To nie jest rewolucja, tylko ewolucja najlepszej puszki na świecie.
Oczywiste są teraz porównania z Canonen. Jednak zarówno N jak i C to korporacje, więc chyba nie musimy się zastanawiać 'czemu Nikon totalnie i definitywnie nie zniszczył Canona".
Są korporacje, ważny jest kontekst. Oczywiście, Ja tylko wróże z fusówAle chyba fajnie sobie powróćyć:
-Może D4 to ewolucyjna puszka przejściowa, a Nikon szykuje coś naprawdę grubego? "Teraz nie na to czas"
-Nikon D3 to ogromny i spektakularny sukces Nikona. Fantastyczne opinie, legenda ale przede wszystkim bardzo mocna rzesza userów, którzy czekali na następce. Może N sobie policzył, że w tym momencie ważna jest solidna rozbudowa, dopieszczenie, ewolucja a nie rewolucja coby niezniechęcić profesjonalistów, którzy nie mają złudzeń?
Oh, przyjemnie się zastanawiać.
Ale najprzyjemniejsze jest to, że D4 JUŻ JEST. Nie jest wirtualną propozycją i papierowym szpanem a gotową, profesjonalną puszką FX.
Fajne wieści![]()
No własnie nie do końca
Proszę wskaż, choć jednego właściciela D3/D3s, który nie chciał by choć po jednym punkcie krzyżowym po bokach, nawet kosztem 2 takich punktów z okolic środka kadru.....
Jeśli chodzi o mnie to pierwsza i najważniejsza zmiana jakiej bym chciał w swoim D3.
Puszka jest raczej przygotowana w porozumieniu z konkurencją i księgowymiTo w pierwszej kolejności..... userzy gdzieś tam pod koniec są....
Zapraszam na mojego bloga: http://rafalglebowski.pl/blog/
Skontaktuj się z nami