jak trafi do kamer to się rynek poszerzy.
Szukaj
jak trafi do kamer to się rynek poszerzy.
w dobie narzekania na podpisy sprzętowe, w poczuciu winy usunięty ...
Jak na razie rozwiązanie typu CF+XQD tylko mnie wkurza; mogli przynajmniej dać 2xXQD...
"Któż jak BÓG!" - Św.Michał
Wg mnie albo 2xCF albo CF + SD ma sens. Bardziej interesowało by mnie SD z możliwością wpięcia eye-fi...
dwie puszki, kilka słoików, świeczka i... scyzoryk
Z tego co wyczytałem to do 14 maja 2012
Pozdr.
Nikon System
A ja dla zasady cie z wami nie zgodze.
D4,D700+grip,N14-24&24-70&70-200/2.8,50/1.4g,85/1.4g,sb-900
Ktos kupil, zaplacil i D4 sobie pracowal. Pisze, ze oplacalo mu sie kupic. Zawsze znajdzie sie ktos, kto chce mu udowodnic, ze mu sie to nie oplacalo.
Piekne.
D4,D700+grip,N14-24&24-70&70-200/2.8,50/1.4g,85/1.4g,sb-900
no bo takie dyskusje sa bez sensu - czyt udowadniania wyzszosci sprzetu przez pryzmat portfela
albo dyskutujcie czy body jest lepsze czy gorsze - obiektywnie
albo czy przysiadka na niego z jakichstam powodow jest warta wydanej na to body kwoty (ale tu kazdy pisze
o sobie, bo udowanianie komus czegos tym bardziej jest bez sensu)
bo jeden moze wydac, body moze zarabiac i byc happy
a drugi moze miec d3s, stwierdzic ze nie ma sensu doplacac 10kPLN do przesiadki i tez nadal zarabiac i tez by zadowolony
ile osob tyle opinii
ludzie majacy pieniadze kupuja sobie i wieksze i drozsze rzeczy dla przyjemnosci niz jakis tam aparatDostatni naród, w którym ludzie kupują tego typu sprzęt wyłącznie dla przyjemności.
takze z tego typu argumentacja tym bardziej dalbym sobie spokoj![]()
Niech sobie piszą co chcą. Nie mój problem. Ja tam nikomu nie żałuję bez względu na to, czy kupił dla przyjemności, do pracy, lansu czy jakiegokolwiek innego powodu. Poza tym nie wszystko na tym świecie musi być od razu opłacalne
![]()
Ale rozumiem też tych, którzy liczą się z każdym groszem i wydają bardziej rozsądnie ode mnie
Ja też nie znajduję pieniędzy na ulicy tylko ciężko pracuję.
Pozdrawiam wszystkich bez wyjątku![]()
Leica MP, 28/2, 35/2, 50/1.4, 75/2.8
Skontaktuj się z nami