Close

Strona 223 z 328 PierwszyPierwszy ... 123173213221222223224225233273323 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 2 221 do 2 230 z 3475

Wątek: Nikon D4

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

ale korekta kolorow wyswietlacza w LV to jest od poczatku...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez R Zobacz posta
    ale korekta kolorow wyswietlacza w LV to jest od poczatku...
    wiem chodzi o korektę wyświetlanych zdjęć, nie podgląd na żywo
    dwie puszki, kilka słoików, świeczka i... scyzoryk

Domyślnie

ee tam, cos mu sie pomieszalo

Domyślnie

Zestaw filtrów/folii jak do SB-900 . A bardziej poważnie - byłoby OK, gdyby dało się to zrobić FW.
    Nie wiem, nie znam się - nie bierzcie mnie na poważnie.

Domyślnie

OK, sprawa LCD wyjaśniona. Nie ma nowego, tajnego firmware, ale miły pan Japończyk wziął moje D4, podpiął do komputera i zmienił wyświetlanie LCD z poziomu jakiegoś softu serwisowego. Teraz biała ściana jest biała jak należy, niebieski jest niebieski, a skóra nie jest trupia Chociaż przed zmianą jakiejś tragedii nie było (w porównaniu do puszki testowej którą miałem wcześniej), to jest widoczna poprawa
    Ostatnio edytowane przez ekonet ; 20-06-2012 o 10:18 Powód: pis. (Pan->pan)
    dwie puszki, kilka słoików, świeczka i... scyzoryk

Domyślnie

te zielone to chyba jakas seria/losowa sprawa... w kazdym razie nie trafilem jeszcze na dwie puszki (dowolny model) ktore pokazywalyby to samo na LCD.

Domyślnie Pytanie

Czy w pakiecie zakupionym w Polsce Nikon D4 znajduje sie karta XQD wraz z czytnikiem?
    Ostatnio edytowane przez gloriahotel ; 15-06-2012 o 12:03

Domyślnie

Pierwsza partia była z kartą i czytnikiem, jak wygląda sytuacja w tej chwili nie wiem.
    [F100] [D3]

Domyślnie

dla wszystkich co posiadają d4.

proponuję choć przez chwilkę przestać się jarać autofocusem i pełną dziurą a ustawić otwór np od f16-f22 i sfotografować np niebo i obejrzeć w powiększeniu kawałek po kawałku sfotografowany obrazek...
    cdn.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kilimanjaro Zobacz posta
    dla wszystkich co posiadają d4.

proponuję choć przez chwilkę przestać się jarać autofocusem i pełną dziurą a ustawić otwór np od f16-f22 i sfotografować np niebo i obejrzeć w powiększeniu kawałek po kawałku sfotografowany obrazek...
    cdn.
    Co, prócz nieba, fotografujesz przy f16-f22?

Strona 223 z 328 PierwszyPierwszy ... 123173213221222223224225233273323 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów