ale korekta kolorow wyswietlacza w LV to jest od poczatku...
Szukaj
ale korekta kolorow wyswietlacza w LV to jest od poczatku...
侍
Zestaw filtrów/folii jak do SB-900. A bardziej poważnie - byłoby OK, gdyby dało się to zrobić FW.
Nie wiem, nie znam się - nie bierzcie mnie na poważnie.
OK, sprawa LCD wyjaśniona. Nie ma nowego, tajnego firmware, ale miły pan Japończyk wziął moje D4, podpiął do komputera i zmienił wyświetlanie LCD z poziomu jakiegoś softu serwisowego. Teraz biała ściana jest biała jak należy, niebieski jest niebieski, a skóra nie jest trupiaChociaż przed zmianą jakiejś tragedii nie było (w porównaniu do puszki testowej którą miałem wcześniej), to jest widoczna poprawa
![]()
Ostatnio edytowane przez ekonet ; 20-06-2012 o 10:18 Powód: pis. (Pan->pan)
dwie puszki, kilka słoików, świeczka i... scyzoryk
te zielone to chyba jakas seria/losowa sprawa... w kazdym razie nie trafilem jeszcze na dwie puszki (dowolny model) ktore pokazywalyby to samo na LCD.
侍
Czy w pakiecie zakupionym w Polsce Nikon D4 znajduje sie karta XQD wraz z czytnikiem?
Ostatnio edytowane przez gloriahotel ; 15-06-2012 o 12:03
Pierwsza partia była z kartą i czytnikiem, jak wygląda sytuacja w tej chwili nie wiem.
[F100] [D3]
dla wszystkich co posiadają d4.
proponuję choć przez chwilkę przestać się jarać autofocusem i pełną dziurą a ustawić otwór np od f16-f22 i sfotografować np niebo i obejrzeć w powiększeniu kawałek po kawałku sfotografowany obrazek...
cdn.
Skontaktuj się z nami