Close

Strona 179 z 328 PierwszyPierwszy ... 79129169177178179180181189229279 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 781 do 1 790 z 3475

Wątek: Nikon D4

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez looki Zobacz posta
    Nikt kto ma d3s nie kupi/zamieni na D4 w takiej cenie,
    nawet nie DO-kupi

Cytat Zamieszczone przez krokus66 Zobacz posta
    Jak bym był ginekologiem, to jednak wybrałbym D800/E. Duża ilość fps niekoniecznie potrzebna, powiększenie i owszem.
    a kto mowi o powiekszeniach... ginekologom chodzi wylacznie o przyspieszenie tempa pracy. na widok takiej puszki majtki same spadaja...
    Ostatnio edytowane przez Jacek_Z ; 16-03-2012 o 14:23

Domyślnie

Ja sobie już mocno postanowiłem, że zacznę się zastanawiać nad zakupem D4 kiedy jego cena brutto zejdzie poniżej 20tys zł. Różnica u nas w stosunku do ostatniej ceny D3s jest wręcz absurdalna i niczym logicznym nie poparta... Oprócz oczywiście zysku Nikon Polska
    dwie puszki, kilka słoików, świeczka i... scyzoryk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez qooba Zobacz posta
    Ja sobie już mocno postanowiłem, że zacznę się zastanawiać nad zakupem D4 kiedy jego cena brutto zejdzie poniżej 20tys zł. Różnica u nas w stosunku do ostatniej ceny D3s jest wręcz absurdalna i niczym logicznym nie poparta... Oprócz oczywiście zysku Nikon Polska
    Ja sobie postanowiłem maksymalne 20999 zł. Wprawdzie sprzedałem na początku lutego D3s, no ale póki co kupiłem sobie w promocyjnej cenie D700.

Domyślnie

cena brutto ponizej 20 to jeszcze jakis czas nie zejdzie, bo cena d3s na zejsciu byla za wysoka... tyle ze ona na wejsciu nie powinna przekroczyc 21-22

Domyślnie

Zapewne. Ciekawi mnie jednak nasza przypadłość, dopieprzyć cenę, zarobić tyle samo co przy większej ilości z niższą marżą.
    Pozdrawiam
    Jacek
    "Skądkolwiek wieje wiatr, zawsze ma zapach Tatr"

Domyślnie

nic nie zarobia, po aparaty stoja na polkach... za te kase sprzedadza 1% preorderow...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez R Zobacz posta
    nic nie zarobia, po aparaty stoja na polkach... za te kase sprzedadza 1% preorderow...
    W naszym kraju jest zapewne grupa ludzi którzy kupią sobie ten korpus niezależnie od tego czy cena będzie 26 czy 36 tysięcy złotych.
    Więc teraz Nikon im sprzedaje i tak niewielkie dostępne ilości tego sprzętu.
    Nie ma co biadolić, Twoja kolej też kiedyś nadejdzie.
    Pozdrawiam,
    Tomek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Henio Jawa Zobacz posta
    W naszym kraju jest zapewne grupa ludzi którzy kupią sobie ten korpus niezależnie od tego czy cena będzie 26 czy 36 tysięcy złotych.
    Więc teraz Nikon im sprzedaje i tak niewielkie dostępne ilości tego sprzętu.
    Nie ma co biadolić, Twoja kolej też kiedyś nadejdzie.
    Jak pokazują pierwsze dni sprzedaży nie jest tak jak napisałeś. W moim przypadku były wielkie zapisy u sprzedawcy, liczba ograniczona, więc się zapisałem (znalazłem się na liście rezerwowej) - myślę niedobrze, tym bardziej, że jeszcze w poniedziałek sprzedawca twierdził, że następna dostawa dopiero za 3 a może nawet 6 tygodni. No i co? sami dzwonili 15 marca, że rezerwacje się zwolniły. Jak już pisałem (poza pojedynczymi osobami) nikt kto ma D3 czy D3s nie dokupi D4 w takiej cenie. Chociaż nie wiem jaką by selektywną sprzedaż Nikon Polska prowadził. Może niech się wypowie jakiś właściciel D4.

Domyślnie

Tym bardziej, ze bez wielkiego kombinowania w innych krajach europejskich mozna kupic to samo body za ok 2 tys PLN mniej niz w Polsce.

Domyślnie

czy przy przewozeniu od niemca zwracaja podatek?

Strona 179 z 328 PierwszyPierwszy ... 79129169177178179180181189229279 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów