Szukaj
Ja sobie już mocno postanowiłem, że zacznę się zastanawiać nad zakupem D4 kiedy jego cena brutto zejdzie poniżej 20tys zł. Różnica u nas w stosunku do ostatniej ceny D3s jest wręcz absurdalna i niczym logicznym nie poparta... Oprócz oczywiście zysku Nikon Polska![]()
dwie puszki, kilka słoików, świeczka i... scyzoryk
cena brutto ponizej 20 to jeszcze jakis czas nie zejdzie, bo cena d3s na zejsciu byla za wysoka... tyle ze ona na wejsciu nie powinna przekroczyc 21-22
侍
Zapewne. Ciekawi mnie jednak nasza przypadłość, dopieprzyć cenę, zarobić tyle samo co przy większej ilości z niższą marżą.
Pozdrawiam
Jacek
"Skądkolwiek wieje wiatr, zawsze ma zapach Tatr"
nic nie zarobia, po aparaty stoja na polkach... za te kase sprzedadza 1% preorderow...
侍
Pozdrawiam,
Tomek
Jak pokazują pierwsze dni sprzedaży nie jest tak jak napisałeś. W moim przypadku były wielkie zapisy u sprzedawcy, liczba ograniczona, więc się zapisałem (znalazłem się na liście rezerwowej) - myślę niedobrze, tym bardziej, że jeszcze w poniedziałek sprzedawca twierdził, że następna dostawa dopiero za 3 a może nawet 6 tygodni. No i co? sami dzwonili 15 marca, że rezerwacje się zwolniły. Jak już pisałem (poza pojedynczymi osobami) nikt kto ma D3 czy D3s nie dokupi D4 w takiej cenie. Chociaż nie wiem jaką by selektywną sprzedaż Nikon Polska prowadził. Może niech się wypowie jakiś właściciel D4.
Tym bardziej, ze bez wielkiego kombinowania w innych krajach europejskich mozna kupic to samo body za ok 2 tys PLN mniej niz w Polsce.
czy przy przewozeniu od niemca zwracaja podatek?
侍
Skontaktuj się z nami