Close

Strona 173 z 328 PierwszyPierwszy ... 73123163171172173174175183223273 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 721 do 1 730 z 3475

Wątek: Nikon D4

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pacyf Zobacz posta
    Wiktor S. podkreślał wyraźnie wczoraj w Łodzi że rozłożenie pól AF nie zostało zmienione ze względu na pozytywne opinie użytkowników takiego rozwiązania

eles
    w Bydgoszczy przyciśnięty, że wcale nam się to nie podoba zaczął coś tłumaczyć, że konkurencja też tak ma, że się nie da, że jakieś ograniczenia technologiczne itp.

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Wiktor S. podkreślał wyraźnie wczoraj w Łodzi że rozłożenie pól AF nie zostało zmienione ze względu na pozytywne opinie użytkowników takiego rozwiązania
    eles
    W Warszawie mowil, ze D800 wypluwa dane w ilosci 144megapixeli na sekunde i ze to chyba (z akcentem na chyba bo mowil to bardzo niepewnym glosem) maks mocy przerobowej expeed3 (szkoda tylko, ze D4 wypluwa 160mpxow w sekunde i jakos nie przeszkadza mu w tym expeed3)...
    Ostatnio edytowane przez shaolin ; 14-03-2012 o 11:06

Domyślnie

(...)

eles
    Gdzies juz cos takiego widzialem .. hmmm .. w 5DmkII? Czyli szerzej bedzie w D5
    pozdrawiam
    Mirek$

Domyślnie

Cholera.......... czyli sprawdziło się moje najstraszniejsze podejrzenie...... pochodzę z innego wymiaru, zostałem porwany i przeniesiony tutaj. W moim wymiarze chyba wszyscy już od premiery D3 narzekali na zbyt ciasne rozłożenie punktów AF w kadrze. Chcieli żeby było szerzej...... to straszne.

[dopisane]

ale to miło, że w tym wymiarze Nikon tak dba o użytkowników i wsłu****e się w ich potrzeby. W moim wymiarze np. serwis............. no ale to inna bajka
    Ostatnio edytowane przez Fatman ; 14-03-2012 o 12:51
    Zapraszam na mojego bloga: http://rafalglebowski.pl/blog/

Domyślnie

Wczoraj w Łodzi na Roadshow potwierdzono, że do D4 będzie dołączana karta 16GB wraz z czytnikiem. Oczywiście na początku sprzedaży. Kiedy skońćzy się początek sprzedaży, któż to wie.
    Pozdrawiam
    Jacek
    "Skądkolwiek wieje wiatr, zawsze ma zapach Tatr"

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Jak sprzedaja faktycznie za 26k to powinni dokladac drugie pudlo z kartami za 6k pln

Domyślnie

Narazie cena odstraszająca.
    Pozdrawiam
    Jacek
    "Skądkolwiek wieje wiatr, zawsze ma zapach Tatr"

Domyślnie

ee bez przesady , da się kupić duuużo taniej niż sugerowana
    ... na nic sprzętu kupa gdy fotograf (_._) ...

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Artur oby Chociaz wiesz, ze ja juz mam z glowy...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez shaolin Zobacz posta
    Artur oby Chociaz wiesz, ze ja juz mam z glowy...
    Wiem, wiem I słusznie, lepszego zdjęcia D4 nie zrobimy. Choć jak dobrze sprzedam swojego D3s-a to kto wie, kto wie ... Człek już stary się robi i musi czasem połechtać swoje ego
    ... na nic sprzętu kupa gdy fotograf (_._) ...

Strona 173 z 328 PierwszyPierwszy ... 73123163171172173174175183223273 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów