Close

Strona 172 z 328 PierwszyPierwszy ... 72122162170171172173174182222272 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 711 do 1 720 z 3475

Wątek: Nikon D4

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez haradrimm Zobacz posta
    Darmowe karty i czytniki mają być tylko w początkowym okresie sprzedaży. Karta bodajże 16 giga
    Bylo by milo... W koncu od czegos trzeba zaczac i taka karta 16gb zeby przyzwyczaic uzytkownika do wyzszych predkosci moze pomoc

Cytat Zamieszczone przez burton Zobacz posta
    Na filmiku wygląda to bardziej wiarygodnie niż na zdjęciach http://nikonrumors.com/2012/03/13/ni...ng-video.aspx/
    Nawet jakby miejsce na to jest specjalne w pudle... no nic, ja i tak mam problem z glowy bo mam starszego brat od przedwczoraj i nie potrzebuje xqd

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez shaolin Zobacz posta
    no nic, ja i tak mam problem z glowy bo mam starszego brat od przedwczoraj i nie potrzebuje xqd
    udalo Ci sie kupic nowy?

Domyślnie

jak bedzie w zestawie z karta ponizej 21 to czemu nie w razie czego sie do sasiadow bryknie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez R Zobacz posta
    jak bedzie w zestawie z karta ponizej 21 to czemu nie w razie czego sie do sasiadow bryknie
    Na razie jedno z drugim się wyklucza, bo cena w CR to 140 tys.koron (prawie 24 tys.zł.). Link podałem wyżej. Ale u nas będzie taniej i z dodatkami
    Leica MP, 28/2, 35/2, 50/1.4, 75/2.8

Domyślnie

kiedyś może będą... może nawet z większą kartą ? w końcu jakoś będzie trzeba dopingować do zakupu d4 jak wyjdzie d5
    N16-35/N24-70/N70-200VR2/N24/N105VR/N400VR/Z40/Z24-120S/Z24-70SII/Z70-200S/V16/TT75/T28-75G2
    D800/D500/D4s/Z6/Z63/Z9

Paweł

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Pawel Pawlak Zobacz posta
    kiedyś może będą... może nawet z większą kartą ? w końcu jakoś będzie trzeba dopingować do zakupu d4 jak wyjdzie d5
    Pod warunkiem, że między d4 a d5 będzie rewolucja, a nie tak jak między d3s a d4, gdzie chyba można mówić o ewolucji

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez looki Zobacz posta
    Pod warunkiem, że między d4 a d5 będzie rewolucja,
    Którą sobie wyobrażasz jako poprawę ....
    Poprawią szumy o 1 EV ? Dorzucą 1 fps? Dodadzą kilka Mpx? Dadzą wi-fi od razu w body? Filmowanie FHD 60 kl/s. To będzie rewolucja? To będzie zrobione, ale to nie robi wrażenia.
    Dla mnie (co podkreślam) rewolucja była teraz. Wreszcie drugi wybierak AF, ISO 100, filmowanie.
    Jedyna rzecz jaką trzeba wymóc na nikonie to szersze rozłożenie pól AF, tych krzyżowych w szczególności. Canon potrafił zrobić krzyżowe z boku.
    Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jacek_Z Zobacz posta
    Którą sobie wyobrażasz jako poprawę ....
    Poprawią szumy o 1 EV ? Dorzucą 1 fps? Dodadzą kilka Mpx? Dadzą wi-fi od razu w body? Filmowanie FHD 60 kl/s. To będzie rewolucja? To będzie zrobione, ale to nie robi wrażenia.
    Dla mnie (co podkreślam) rewolucja była teraz. Wreszcie drugi wybierak AF, ISO 100, filmowanie.
    Jedyna rzecz jaką trzeba wymóc na nikonie to szersze rozłożenie pól AF, tych krzyżowych w szczególności. Canon potrafił zrobić krzyżowe z boku.
    Nie neguje tego co napisałeś, ale zapomniałeś o jednym, zapowiada się rewolucja w cenie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez looki Zobacz posta
    .... zapowiada się rewolucja w cenie
    Haha a u nas w gazetce z MM wszystko 50%, zamówić komuś D4?

Domyślnie

Dla mnie (co podkreślam) rewolucja była teraz. Wreszcie drugi wybierak AF
    Nie "drugi" a dodatkowe dwa , teraz są trzy wybieraki pola AF

Jedyna rzecz jaką trzeba wymóc na nikonie to szersze rozłożenie pól AF, tych krzyżowych w szczególności
    Wiktor S. podkreślał wyraźnie wczoraj w Łodzi że rozłożenie pól AF nie zostało zmienione ze względu na pozytywne opinie użytkowników takiego rozwiązania

eles
    [F100] [D3]

Strona 172 z 328 PierwszyPierwszy ... 72122162170171172173174182222272 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów