Close

Strona 170 z 348 PierwszyPierwszy ... 70120160168169170171172180220270 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 691 do 1 700 z 3475

Wątek: Nikon D4

Talking

Cytat Zamieszczone przez shaolin Zobacz posta
    W Kitaju pojawiają się pierwsze ceny, ale to wszystko krąży w okolicy 25k pln czyli sugerowanej.
    To są początki a puszki jeszce nie ma w sprzedaży. Za jakiś czas, a czemu ma nie spaść? Czy jest ktoś na forum, kto byłby temu przeciwny?

Na marginesie.
    Jeśli mnie pamięć nie myli, to sprzed wielu wieków nazwa Kitajce została przypisana do Koreańczyków. Później rozszerzono ją również na poczciwych Chińczyków, tutaj na forum na Japończyków. Mam wielką nadzieję, że z czasem nie zostanie rozszerzona na ruskich. Słowo Kitajce tak sympatycznie brzmi ...
    Umysł ludzki jest jak spadochron, użyteczny jest tylko wtedy gdy jest otwarty.

Domyślnie

Ludziska - jak się myśli o body za taką kasę i chcę się porównywać zdjęcia z imaging resource to może warto zrobić sobie po prostu odbitki z jednej i drugiej puszki - np. A4 ? wtedy będzie wszystko jasne... ja nie widzę tu niczego, czego nie widziałem do tej pory - zupełnie inne algorytmy odszumiające działają w d3s a ine w d4
    N16-35/N24-70/N70-200VR2/N24/N105VR/N400VR/Z40/Z24-120S/Z70-200S/V16/TT75/T28-75G2
    D800/D500/D4s/Z6/Z63/Z9

pozdrawiam
    Paweł

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez krokus66 Zobacz posta
    To są początki a puszki jeszce nie ma w sprzedaży. Za jakiś czas, a czemu ma nie spaść? Czy jest ktoś na forum, kto byłby temu przeciwny?
    Tylko, że D800 też nie ma na półkach, a cena jest w okolicach 9k.

Cytat Zamieszczone przez krokus66 Zobacz posta
    Na marginesie.
    Jeśli mnie pamięć nie myli, to sprzed wielu wieków nazwa Kitajce została przypisana do Koreańczyków. Później rozszerzono ją również na poczciwych Chińczyków, tutaj na forum na Japończyków. Mam wielką nadzieję, że z czasem nie zostanie rozszerzona na ruskich. Słowo Kitajce tak sympatycznie brzmi ...
    Kitaj to z ruskiego (Китай, chociaż poprawnie to jest Китaйская Нарoдная Респyблика ), a samo słowo kitaj pochodzi od ludności kitańskiej (plemię mongolskie), która wbiła do Chin dawno temu i założyła dynastię Liao (辽朝, lata 907–1125).
    Ostatnio edytowane przez shaolin ; 01-03-2012 o 11:29

Talking

Cytat Zamieszczone przez shaolin Zobacz posta
    Tylko, że D800 też nie ma na półkach, a cena jest w okolicach 9k.

Kitaj to z ruskiego (Китай, chociaż poprawnie to jest Китaйская Нарoдная Респyблика ), a samo słowo kitaj pochodzi od ludności kitańskiej (plemię mongolskie), która wbiła do Chin dawno temu i założyła dynastię Liao (辽朝, lata 907–1125).
    Powiem szczerze, że o kitajskiej republice nie wiedziałem.

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Kitajska Republika to Tajwan Kitajska Republika Ludowa to Chiny, zapamiętaj to
    EOT.

Domyślnie

wg tego 15.03... czyli nic sie nie zmienilo... za 2 tyg bedzie wszystko jasane.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez R Zobacz posta
    wg tego 15.03... czyli nic sie nie zmienilo... za 2 tyg bedzie wszystko jasane.
    No właśnie, a jeszcze dziś rano było info, że znów opóźnienie na połowę kwietnia.

Domyślnie

w linkach ktore podeslalem dzis, sa zdjecia produkcyjnego modelu, ktory trafil do testerow. nie ma naklejki "sample" tylko normalna tabliczke z numerem seryjnym. nie sadze zeby byla jakas obsuwa... na pewno pierwsza partia nie nasyci rynku, ale kto zrobil wczesnie preorder, to ma szanse dostac w tym terminie

Talking

Cytat Zamieszczone przez Sendilkelm Zobacz posta
    No właśnie, a jeszcze dziś rano było info, że znów opóźnienie na połowę kwietnia.
    Plusem tego jest czas na ochłonięcie gorących, napalonych głów oraz więcej czasu na zbieranie kasy, oj dużej kasy.

Każdy medal ma 2 strony.

Strona 170 z 348 PierwszyPierwszy ... 70120160168169170171172180220270 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów