Szukaj
Według oficjalnego cennika Nikon Polska D4 netto 21,137,40 zł., brutto 25,999 zł.
Produkt dostępny tylko w selektywnej dystrybucji.
Leica MP, 28/2, 35/2, 50/1.4, 75/2.8
Haha śmieszy mnie ta selektywna dystrybucja. Spójrz na cennik szkieł. Akapit telekonwertery: wszystkie począwszy od starego TC-14E II po najnowszy TC-20E III dostępne tylko w selektywnej dystrybucji. A jak jest naprawdę? W każdym normalnym foto sklepie masz dostępne.
FX User
Podałem tylko suchą informację firmy. Rzeczywistość jest NA SZCZĘŚCIE inna"tańsza" i "bardziej dostępna"
![]()
Leica MP, 28/2, 35/2, 50/1.4, 75/2.8
Moze chodzi im o to, ze dostepne beda w sklepach foto, a nie u rzeznika czy w spozywczym![]()
Na promocji w tesco. Cena netto jest do przezycia.
侍
To jeszcze powiedz Panie Kolego gdzie ta uciecha ? Dwa korpusy D4 targać na sobie przez 12-16 godzin, kto da radę ? Nawet z małymi szkiełkami to są już konkretne kilogramy po kilku godzinach. Okolicznościowa reporterka to nie stadionowa gdzie intensywnego fotografowania jest góra 2 godziny i fotograf zazwyczaj jest w tym samym miejscu.
Jest podobno foter ślubny w Lublinie, chyba Czarek ma na imię który 3x 5DMKll ma na sobie do tego 24mmL, 50mmL, 85mm L wszystko to to już poważne kilogramy a facet dalej z tym chodzi i nie pada![]()
Ostatnio edytowane przez robin102 ; 20-02-2012 o 19:22
robin, dobre paski/szelki i można zasuwać z 300, 70-200, 16-35, dwie puszki i laptop pół dnia![]()
dwie puszki, kilka słoików, świeczka i... scyzoryk
Dobrze mówisz pół dniaale 16 czy nawet 18 godzin bo tak miewałem to już nie pół dnia. Poza tym wiek jest ważny. Dla starszych panów powinny być wersje lżejsze tego samego sprzętu z jakiś kosmicznych materiałów, mogą być nawet trochę droższe
![]()
![]()
Skontaktuj się z nami