Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 18

Wątek: Living Colour

Domyślnie

Chyba nie znam angielskiego, bo myślałem, że living to żywe. A tu żywych raczej niet (to też po angielsku ). Foty niezłe, lepsza druga.
    A new shit has come to light...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Duder Zobacz posta
    Chyba nie znam angielskiego, bo myślałem, że living to żywe. A tu żywych raczej niet (to też po angielsku ). Foty niezłe, lepsza druga.
    mamy rożne podejście do żywych/martwych kolorów

Dzięki

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Duder Zobacz posta
    ja spodziewalem sie ze bedzie czar... tzn ciemno

Domyślnie

No to ... nikt nie zacził??

Domyślnie

Jaro, czy ja napisełem, że są martwe? Nie widzę specjalnie żywych, tyle. To zresztą uwaga do tytułu wyłącznie, dobre foty niekoniecznie muszą mieć żywe kolory, a może nawet nie powinny(?). Tak po przyjrzeniu się jakoś ciężkostrawny dla mnie jest ten mocny kontrast na pierwszym planie. Jakieś takie mało ładne to wychodzi.
    Ostatnio edytowane przez Duder ; 06-01-2012 o 00:04

Domyślnie

Super dwójka, doskonała kolorystyka i kompozycja. I ten cyprys u góry ... fajny

Domyślnie

Powinienem wyjaśnić tytuł . Mnie chodziło o żywe kolory, ale takie ruchome/przemieszczajace sie po mgle i ze wschodzacym słońcem. Cos przepieknego. Polecam

Domyślnie

Aaaa, no to trzeba było od razu... Ale wiesz co, tego na zdjęciach chyba się nie da pokazać. Trzeba by sfilmować. A no i ta lepsiejsza dwójka chyba leci w lewo - cyprys i chmury.
    Ostatnio edytowane przez Duder ; 06-01-2012 o 00:29

Domyślnie

Zywe kolory, czy polzywe. Who cares. Fajne wieloplany i fajna mgla. Podoba mi sie jak wzrok miekko sie slizga po tych lagodnych wzgorzach. Jakbym mial wybierac to fota z cyprysem.
    Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
    Pozdrawiam, Krzysiek.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów