fizycznie zamontujesz i tą od canona i tą od nikona , tylko pracują w różnych trybach canon w E-TTL , nikon w I-TTL zasadnicze różnice poniżej ilość styków i rozmieszczenie jeżeli chczesz do nikona to kliknij TU wysyłka gratis
NIKON
CANON
Szukaj
fizycznie zamontujesz i tą od canona i tą od nikona , tylko pracują w różnych trybach canon w E-TTL , nikon w I-TTL zasadnicze różnice poniżej ilość styków i rozmieszczenie jeżeli chczesz do nikona to kliknij TU wysyłka gratis
NIKON
CANON
Ostatnio edytowane przez kendo73 ; 31-07-2012 o 20:47
Aparat nie kłamie .......... to robi później fotograf na komputerze
@manfred @kendo73 dziękuję za szybką odpowiedź! No to zamawiam z Fripers.
Musisz szukać dedykowanej do NIKON. Tam, w linku który wkleiłeś, ma nawet napisane "współpraca w z systemami: Canon".
D80; N17-80; N50; N70-210; N35-105; Di866 MII
amator, pasjonata
Tak. Są inne wersja dla Nikona i dla Canona. Trzeba podać markę aparatu przy zamówieniu.
wacham sie pomiedzy
Nissin Di866 Mark II TL - ponoc pierwszy wersja tej serii byla lipna
i sb 700
pomocy
YN565EX vs Nikon SB700?
Jeszcze się nie wypowiadałem w tym poście, ale nawet forum nie działało, kiedy kilka dni temu kupiłem yn565ex.
Niestety moja YN565EX dziś przestała działać.
Zaledwie po kilkudziesięciu błyskach![]()
Jeden dzień kilkanaście testowych fotek + jeden dzień normalnego błyskania i klops....![]()
Ostatnio edytowane przez sidek ; 25-09-2012 o 19:05
Nikon system...
uu la la, jakie objawy ? brak komunikacji z body,czy wgl, lampa zdechła i się nie włącza ?
D7000 + N18-105vr + 35/1.8G + Sunpak Pz42x + MeiKe Fc-100
Te lampy tak mają moja przestała działać po tygodniu ,teraz wraca z serwisu podobno sprawna szkoda kasy na te lampy lepiej dołożyć do SB 900
Skontaktuj się z nami