Szukaj
Kiedy wszystkie znane metody zawiodą przeczytaj instrukcję obsługi...
"I właściwie kto wódki nie pije ten jest wywrotowcem, tak
Świadomie uszczuplającym dochody państwa - bezideowcem"
Coś taki zdziwiony? Skoro "od wieków" w instrukcjach i folderach podaje się LP dla ISO100 to można śmiało powiedzieć, że tak się powinno ją podawać.
Takie czasy, że podawanie LP dla największej wartości zooma lampy już nie wystarcza. W lepszych czasach na ogół podawano LP dla 35mm zooma, a teraz na maksymalnym możliwym.Zamieszczone przez Kundzior
Kiedy wszystkie znane metody zawiodą przeczytaj instrukcję obsługi...
"I właściwie kto wódki nie pije ten jest wywrotowcem, tak
Świadomie uszczuplającym dochody państwa - bezideowcem"
Oj, tam, oj tam, trzeba czytać ze zrozumieniem, a później się nie dziwić. Tak czy siak YN uważam za świetne lampki, w świetnych cenach.
hey mam tego YN-565EX i całkiem sobie chwalę ten sprzęt, zwłaszcza w tej relacji cenowej w stosunku do systemowych opcji , przy czym ja kupowałam we fripers.pl, jednak wolę najpierw "podotykać" przed zakupem i mieć gwarancję na 2 lata na taki sprzęt, chociaż z drugiej strony mam nadzieję, że się jednak nie przyda![]()
Amator martwi się o sprzęt, profesjonalista o pieniądze, a geniusz o światło...
Nabyłem drogą zakupu YN-565EX. Mam ją już jakies dwa tygodnie i jak narazie jestem zadowolony, jakość wykonania (plastiki) i jakość pasowania poszczególnych części jest dobra, a nawet bardzo dobra, nic nie trzeszczy, nic się nie wygina pod naciskiem palców. Zobaczę jak się będzie sprawowała w zadaniu głównym dla błyskadełka, to znaczy w błyskaniu, ale jak na razie to i z tych efektów jestem zadowolony. Tak więc uważam że dla mnie jest to zakup optymalny (cena/jakość/możliwości) i dalej nie widze potrzeby inwestycji z lampy z napisem NIKON na obudowie.
Coś tam, coś tam .... i jeszcze troszkę ....
przydały by się jakieś sample dla zachęty![]()
Czy te lampy YN nie mają problemów z wspomaganiem AF czy w ciemności poprawnie ustawiana jest ostrość???
System doświetlenia AFu jest skuteczniejszy niż w SBkach, prawie jak laserowa siateczka w niegdysiejszych SONIACZach f717![]()
Skontaktuj się z nami