ja też jestem na nie, chyba tradycyjnie brakuje mi głowy
Szukaj
ja też jestem na nie, chyba tradycyjnie brakuje mi głowy
Im dłużej patrzę-tym bardziej mi się podoba. Bardzo świadome zdjęcie,pozostaje na dłużej w pamięci,chce się do niego wracać...
Nie twierdzę, że zdjęcie spodoba się każdemu, ale na Boga, gdzie tu widać drugi podbródek? Chyba zdajecie sobie sprawę, że dobry monitor potrzebny jest tak samo, jak dobre szkło.
Ostatnio edytowane przez ekonet ; 05-01-2012 o 23:45 Powód: orto! ("podbrudek")
wujekadam-mam nadzieję,że masz dystans i nie przejmujesz się niektórymi opiniami.Twoje zdjęcie posiada moc przyciągania przez łamanie ustalonych zasad.
Twierdzę,że znajdą się kolejni,którzy dostrzegą w tym obrazie coś niekonwecjonalnego-w tym pozytywnym sensie.
Modelka również pokazała tu swoje wnętrze. Gratulacje dla Was obojga. Chętnie zobaczę kolejne z tej sesji.
Nie wychodzą mi "ładne zdjęcia", więc się nie przejmuje, ale podbródek mnie rozsierdził ciut:>
Myślę,że wiele mógłbym się od Ciebie nauczyć,bo sztuką jest prowokować do myślenia prostymi środkami,a nie epatować nieuzasadnioną dosłownością...
Dzięki, to miłe, ale jestem zwykłym fotopstrykiem:> Pozdro
No nie wiem , ja bym uciął zdjęcie na wysokości ramion , a nawet tak żeby ich nie było. Zrobilbym format panoramy.
Takie tam..... szkiełko ....oko.....jeszcze jedno oko.....ale tylko jedno w użyciu......
Prawe
Moje pstryki z różnych, dziwnych miejsc : http://tom-gdynia.jalbum.net/
Boga w to nie mieszaj
spójrz na prawą stronę twarzy modelki. zobacz jak zdeformowałeś jej twarz.
wycofana twarz niekorzystnie zmienia owal buzi, dlatego napisałem o drugim podbródku, wszak owal buzi wygląda jak drugi ...owal.
w sumie, to ani obróbka, ani kadr, ani kompozycja nie sprzyja temu by to zdjęcia nazwać udanym.
yaaculek - no błagam - wyjaśnij mi jak sześciolatkowi, gdzie widzisz genialność tej pracy? gdzie dostrzegasz świadomość jej kompozycji.
oświeć mnie proszę. kadr wyraźnie wskazuje, że to zdjęcia bardzo nieświadome.
przypadkowość ułożenia włosów. zły kadr - to nie są elementy świadomego fotografowania.
prowokacje fotograficzne przez łamanie zasad?
chętnie zobaczyłbym jak kolega wykonuje poprawnie naświetloną pracę, a potem równie chętnie bym obserwował jak odchodzi od ustalonych zasad. po mojemu to co powyżej napisałeś to dorabianie ideologii, a nie żaden dowód na świadome fotografowanie.
Ostatnio edytowane przez nonnatus ; 05-01-2012 o 22:15
zwierciadlanki: D800 D750 D3 D300 F65
nikkory: 14-24/2.8 20/2.8 28/2.8 50/1.8 70-200/2.8 VR
manual: zenitar 16/2.8 fish, helios 44/2
SB900 frotto cokin lowepro epson L800
Skontaktuj się z nami