mi się baaardzo podobaświetne
Szukaj
mi się baaardzo podobaświetne
D780|17-35|35|50|85
Super ale też wolałbym bez okularów, nawet kosztem mimiki
D750X2 /FM/ dużo gratów
Gratuluję świetnego zdjęcia.![]()
OMG, I have finally discovered what's wrong with my brain: On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left.
dokładnie, poza jest iście syrenowa, światło i kolorystyka jest wręcz wzorcowa, szczerze to zazdroszcze takiego ujęcia, powiedz proszę czy to basen, jaki aparat, obudowa czy worek, chciałbym mieć taka klatke u siebie, powoli noszę się z zamiarem czegoś podobnego ale narazie nie wiem jak ugryźć temat
opis jest pod zdjęciem
Zdjęcie zostało zrobione w Egipcie koło wyspy Zabargad na dalekim południu
Aparat Nikon D200
Obudowa Subal
Lampa błyskowa Ikelite DS160
Zdjęcie NIE ZOSTAŁO wykonane w BASENIE, a w morzu czerwonym koło wyspy Zabargad
śluby, robaki, i dzieciaki a także wyprawy
Pawel Borowka
<')(((<-( <')(((<-( The deeper I go<')(((<-( The better I get
Paweł powiedz ze pływanie bez okularów w tych wodach to nie jest przyjemne dla oczów - pisze bo mam takie doświadczenie![]()
D750|Z16|N20|T24-70/2.8|N85|2xQ30|Q60|
otwieranie po wodą oczu w słonej wodzie nie jest problemem - oczy nie szczypią!!!
Szczypanie oczu pojawia się dopiero w zetknięciu oka+wody+powietrza...
Nie chce wam pokazywać zdjęć bez maski, bo wg mnie pokazują osoby w głupich minach, z nienaturalnymi pyzami zamiast policzek, otwartymi na maksa oczami jak i źrenicami i wg mnie często trupią twarzą - nie panujemy nad mięśniami
i w ogóle o jakie okulary chodzi - przeciwsłoneczne czy może korekcyjne
tak w gwoli wytłumaczenia:
do pływania są okularki pływackie (nie zabezpieczają nosa - czyli można oddychać poprzez nos)
do nurkowania jest Maska - gdzie nos i oczy są w uszczelnionej często połączonej komorze, która to uszczelnia się do twarzy - nie można oddychać przez nos
śluby, robaki, i dzieciaki a także wyprawy
Pawel Borowka
<')(((<-( <')(((<-( The deeper I go<')(((<-( The better I get
Fajne światełko
Trochę tego...trochę tamtego...
fotka super, kolory i ujęcie też na plus
Skontaktuj się z nami